26. Janvāris 2016, 22:09
lieta sekojoša,nostāvēja autiņs 4 mēn garažā,tagad pie šķilšanas viss ok,pielec kā vajag bet aptuveni pēc 10 sek noslāpst, ja uzber gāzi tad neslāpst,kamēr neuzsilst līdz kkādiem 50-60 grādiem.dažreiz izlec batery charge visit vorkshop,dažreiz ne,nomainiju akumu,nomainiju ģeņģim regulatoru,bez izmaiņām,bet kkā nejauši sildot garažu,pagriezu sildītāju uz motora ecu bloku,konstatēju,kad viņšnedaudz silts,mašīna strādā bez problēmām(izņēmu istabā 10 min paturēju,ieliku atpakaļ un auto strādā bes kļūdām)kā bloks nakti ārā pāstāv,tā auto pielaižot ik pēc 10 sek slāpst nost(kamēr neuzsilst motors) diagnostika pa motoru tik viena kļuda: P2036 bet ar vinju es jau otro gadu braucu.
w220 s400 cdi 2000g
27. Janvāris 2016, 00:03
"batery charge visit vorkshop" vajadzētu izlekt vienmēr, kad noslāpst. Tas ir principā noslāpšanas paziņojums, nevis uzreiz akumulatora problēma.
Problēma Tev ir 400CDI. Elektronika pagalam, 99%, ka ECU izdveš pēdējās dzīvības pazīmes. Vari sākt meklēt citu, bet tā kā to motoru elektronika ir pilnīgs murgs un nesalabojama, principā labāk sāc krāt naudu citam auto, bet šo tirgo detaļās. Es tā skarbi izsakos, bet lielākā daļa 400 CDI tieši tā beidz savu dzīvi — elektronika nojūdzas un ar to auto mūžs beidzas.
27. Janvāris 2016, 09:20
Mizx rakstīja:"batery charge visit vorkshop" vajadzētu izlekt vienmēr, kad noslāpst. Tas ir principā noslāpšanas paziņojums, nevis uzreiz akumulatora problēma.
Problēma Tev ir 400CDI. Elektronika pagalam, 99%, ka ECU izdveš pēdējās dzīvības pazīmes. Vari sākt meklēt citu, bet tā kā to motoru elektronika ir pilnīgs murgs un nesalabojama, principā labāk sāc krāt naudu citam auto, bet šo tirgo detaļās. Es tā skarbi izsakos, bet lielākā daļa 400 CDI tieši tā beidz savu dzīvi — elektronika nojūdzas un ar to auto mūžs beidzas.
bet vaitad viņam tik viegli ir nomainīt to ecu?viņš tak nav kā sak ''plug and play'',citu lietotu nopērkot viņš būs domeniksā jāpieprogrammē?vai kā?
27. Janvāris 2016, 11:25
Tas viss ir pieņēmumi. Lai izdarītu kaut kādus jelkādus ticamus spriedumus, vajag Star Diagnosis pieslēgumu un kļūdu nolasīšanu.
27. Janvāris 2016, 11:32
Misters X rakstīja:Tas viss ir pieņēmumi. Lai izdarītu kaut kādus jelkādus ticamus spriedumus, vajag Star Diagnosis pieslēgumu un kļūdu nolasīšanu.
nu pa motoru tik tā viena kļūda,pa kārbu vsp nāv un pārējais ar viss tukš,vienīg rāda ka nedeg aizmugures dublējošais gabarīts,bet nu tas gan ta toch nav pie vainas.
parakos netā, atradu tjip ka viens tranzistors iziet no ierindas un ta kamēr viņs auksts autiņs vai nu vsp nelec,vai uzreiz slāpst nost.
28. Janvāris 2016, 00:00
1) Pieslēdzi pie Vasjas vai pie StarDiagnosis?
2) Par pārējo ieraksti meklētājā un izlasi šejienes lietotāju pieredzi ar konkrēto motoru — stāsts 1:1, ECU norakstāms, daudzi pēc šīs problēmas auto nošrotojuši. Daudz cerību nedotu.
28. Janvāris 2016, 00:28
Ja problēma ir ar temperatūru un ECU ir iespējams cilvēcīgi atvērt, tad iespējams ka vainīgo detaļu var arī pārlodēt/nomainīt. Ja tur ir smalka divpusējā montāža tad aizmirsti gan. Neesmu nevienu ECU atvērtu redzēji nemāku spriest.
29. Janvāris 2016, 10:42
Nu nebiedējat cilvēku lieki, lai izveic kārtīgu diagnostiku.
31. Janvāris 2016, 21:16
sory nebiju mājās, ar tām kļūdām ir tā ka ar star taisiju viena kļūda tik ir,jo viss kas man bija es biju maijā nodzēsis,un nekas jauns nebija izlīdis...tas kapacitators ir redzams saitā 29. postā nr.4. un nr 7
http://forums.mercedesclub.org.uk/showt ... 067&page=3 cik noskatijos nekā sarežģīta viņu pārlodēt nāv,un veras jau ras ecu ar tīri smuki vaļā,neko nevajag ne plēst,ne lauzt..tik ar to kapacitatoru iegādi lv gan ir pašvakāk