31. Oktobris 2016, 14:36
Ja nu noklājies webasto vadības bloks, tad geste.lv var sataisīt. Viņiem esot elektriķis, kurš esošo plati labo, ja vien viņā ir vaina. Plates remonts izmaksāja ar pārējiem darbiem 180€. Auto nevajadzēja atstāt, noskrūvēja pašu webasto.
31. Oktobris 2016, 16:05
Tad pie šīs gaisa temperatūras tu vari ieslēgt webasto? Man pie 4.5 gradi arā, wbasto iekshaa neiesleedzas (poga deg)
Un vēlviena problēma sprauslu kanālos, starp sprauslu un korpusu krājas soļarka. Nav daudz, bet smako.
31. Oktobris 2016, 16:44
Es pat īsti nezinu kā viņam jābūt un vai maz kāds zina. Teorētiski , liekas, viņam vajadzēja slēgties iekšā pie gaisa temperatūras zem +7°C, ja poga atstāta ar nedegošu lampiņu, bet man viņa vienmēr no rīta, iedarbinot auto, spīd.
Es viņu varu arī ieslēgt virs +7°. Kas nav loģiski pēc manis minētā, bet ir loģiski pēc fakta, jo webasto pa vasaru ir arī 1x mēnesī jāļauj pastrādāt. Tā pat kā kondiška ziemā esot jāuzgriež ik pa laikam.
Soļarkai pārbaudi obratkas trubiņas uz sprauslām vai kāda nav slapja. Neesmu pētījis kā ir šim motoram, bet BMW e39 bija vienkārši uzspraustas, un no vecuma sāk suloties gar malām. Nomainīt varēja pats un griežamā trubiņa maksāja kapeikas. Var kādā sevi cienošā servisā pajautāt lai aizdod krītā kādu 1m.
01. Novembris 2016, 07:50
Tātad novērojums par mana webasto darbību. Pogas lampiņa pie vienas auto palaišanas spīd, bet pie nākamās nespīd un izslēgt vai ieslēgt nevar, nereāģē. Tāda sajūta, ka viņš automātiski izpīpē, kad vaig un kad nevaig ieslēgties.
Tam tā jābūt? Šķiet ka nē. Varbūt ir kāds temperatūras parametrs (motora t, vai ārgaisa t.), vai varbūt klimas ieregulējums pie kura ne ieslēgt/izslēgt nevaru?
INFo par webasto darbību ar netā atrast pagrūti.
01. Novembris 2016, 23:25
Njā, kas tas par tādu elektrisko priekšapsildītāju papildus webastam? Man no rus foruma kaut ko tādu stāsta, bet īsti nedalec.
15. Novembris 2016, 11:39
Rihardc124 rakstīja:Paldies visiem, džedaji!!
.gif)
. Termostats ar bij vainīgs (virsū orģinālais vēl stāvēja), tagad 90 grādi nekustiigi. Nomainiju 20 min. Jā un webasto ir, jo poga ar ir salonaa, kuru laikam pie noteiktiem grādiem nemaz nevar izslēgt.
Saki, tu mainīgi visu termostata bloku vai pašu termostatu? Lasīju, ka neesot viss bloks jāmaina, pietiekot ar termostatu un bloka blīvi.
Mainīja servisā vai pats var viegli nomainīt?
16. Novembris 2016, 08:00
Jā samainiju visu to bloku Ape man izmaksāja 25 euro + antifrīzs. Viegli nomainiju (trīs skrūves jātskrūvē) pats mājās zem klajas debess. Neesmu parliecināts vai vērts čakarēties ar to termostatu un blīves maiņu. Uzreiz noperc visu setu un pieskrūvē.
21. Novembris 2016, 14:05
Vai varētu kāds iztulkot šo kļūdu? Liekas, ka ar webasto kaut kas saistīts.
21. Novembris 2016, 14:47
Auto kaut kur biji atdevis ? Kādam remontēt ? Nav signāls, vads pušu utt.
21. Novembris 2016, 23:02
Webastam bija vadības bloks beigts. Saremontēja geste.lv. It kā viss darbojas, bet nav reakcijas motora grādiem uz viena un ta paša maršruta. Ar merša diagnostikas tūli izraka šo kļūdu, bet vienlaicīgi arī rāda, ka kamera kuras, un grādi kamerā ceļas vai kaut kā tā.