11. Marts 2012, 01:18
10 March 2012 23:09:01 garix rakstīja:
Piekrītu - ar 5.0 stabils 20 L mierīgā ikdienas režīmā
Man atkal šķiet, ka tas nav gluži normāli "mierīgā ikdienas režīmā", ja vien motors strādā labi un pats auto ripo bez problēmām.
Lielai daļai W140 pareizi nestrādā kārbas. Es to nezinātu, ja nebūtu krāmējies un pat mainījis tās. Piem., klasiska vaina - atlaižot gāzi, auto neripo, bet zāģē/bremzē ar motoru.
Manam tā bija pirms kārbas remonta un šī pati vaina ir 99% no LV tirgū cirkulējošajiem (MBclub.lv lietotāju W140 droši vien ir uzturēti labākā stāvoklī, tā kā kluba biedru pieredze ar saviem ne-365-dienas-lietotajiem kolekcijas eksemplāriem nav objektīva).
W140 ir fantastiska kārba - ja atlaid straujāk, kārbai jābremzē ar motoru.
ja atlaid vieglāk, jāripo.
ja atlaid pavisam maigi - jāripo pavisam viegli.
Neticat - nu aizņemieties kādu Latvijā puišeļu nenojātu kolekcijas eksemplāru un pārbaudiet paši...
Viss (arī lielāks patēriņš) sākas ar laikā nenomainītu eļļu kārbā. Un auto dzenot, nepareizi izdilst zobi. Cilvēki eļļas maiņas intervālu pārsniedz vidēji pāris reizes - un viņiem šķiet, ka nekas nemainās un kārba vēl joprojām strādā perfekti, lai gan ir pieraduši jau pie defektas kārbas. Defekts parādās nemanot un progresē gluži nemanot.
Iekāpiet kādā patiesi teicamā W140 - būsit pārsteigti, cik līgani un CITĀDI (salīdzinot ar jūsu ierasto) slēdzas kārba un cik CITĀDI ripo un uzvedas auto.
W140 arī baigi no svara, vai liktas oriģinālās daļas, vai kaut kādi dienvidnieku un A-Eiropas surogāti. Tās ir dažādas lietas, un pat neliels neoriģinālo daļu īpatsvars W140 degradē par kādu citu marku, kas nav vairs īsts Mercedes...
Tāda ir mana pieredze, šīs nav akadēmisks strīds un nav strīds vispār.
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 11. Marts 2012, 01:24, kopā labots 1 reizi.