Publicēt atbildi

w140

07. Marts 2012, 00:00

Lielas mašīnas ,lieliem cilvēkiem. Nepārprastā nozīmē !
Es apbrīnoju Veripeli, viņš nēsājās ar to 140 pa visu Latviju !

w140

07. Marts 2012, 00:04

w140 ir labs ikdienas auto. Es konstanti braukāju pa visu Baltiju un neesmu vīlies.

w140

07. Marts 2012, 00:18

Cik? :P Vai ņemsi manu E 290 ? :P Man jātiek no tā sākumā vaļā !

w140

07. Marts 2012, 00:20

W140 patiešām ir ideāls ikdienas auto.
Komforts ir viena lieta, bet ļoti svarīga ir drošība, ko cilvēki par maz novērtē.
Braukt pa Latvijas ceļiem ir sasodīti bīstami, tāpēc labāk tomēr ir lielāka un drošāka mašīna.
W140 gaitas īpatnības, izsvarojums, viss vienkārši perfekti.
Esmu pamēģinājis braukt ar visvisādām markām un modeļiem, mans subjektīvais viedoklis - W140 ir labākais auto, ko vācu autoindustrija jebkad ir radījusi.
Cilvēki baidās no it kā kosmiskajiem degvielas patēriņiem, jo motori lieli un mašīnas smagas.
Tās ir muļķības, tīra mitoloģija.
Lielie un jaudīgie motori ir TIKAI pluss uz šosejas, apdzīšana ar tādiem (un ja vēl ir tāds ESP, kā W140) ir tikpat droša kā aviosatiksme...
Pat ar S500 var bez problēmām ielīst 10 litru robežās uz trases, un patiešām jābūt ar seksuāliem kompleksiem, lai nokurinātu vairāk par 14-15 litriem pilsētā.
Tas nav auto, lai dzenātos, kā tīnis ar BMW "žurku", bet gan mierīgai, labsajūtīgai brauciena kvalitātes izbaudīšanai. Tas ir auto līdzsvarotiem cilvēkiem, kuri novērtē patiesu luksusu, kvalitāti un komfortu...
Nopērkot labu un nenodzītu/nenogurušu W140, katrs lats, ko būsit pārmaksājis par W140, salīdzinot ar citiem (it kā ekonomiskākiem un saprātīgākiem) auto, atmaksāsies braukšanas priekā un ekspluatācijas plusos.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 07. Marts 2012, 00:21, kopā labots 1 reizi.

w140

07. Marts 2012, 00:34

Tu esi malacis , tu māki cilvēkos iekurināt dzirkstelīti ! Vēl nekas nav zudis,arī es kādreiz tikšu pie sava sapņa !

w140

10. Marts 2012, 21:43

07 March 2012 00:20:09 Versipellis rakstīja:
W140 patiešām ir ideāls ikdienas auto.
Komforts ir viena lieta, bet ļoti svarīga ir drošība, ko cilvēki par maz novērtē.
Braukt pa Latvijas ceļiem ir sasodīti bīstami, tāpēc labāk tomēr ir lielāka un drošāka mašīna.
W140 gaitas īpatnības, izsvarojums, viss vienkārši perfekti.
Esmu pamēģinājis braukt ar visvisādām markām un modeļiem, mans subjektīvais viedoklis - W140 ir labākais auto, ko vācu autoindustrija jebkad ir radījusi.
Cilvēki baidās no it kā kosmiskajiem degvielas patēriņiem, jo motori lieli un mašīnas smagas.
Tās ir muļķības, tīra mitoloģija.
Lielie un jaudīgie motori ir TIKAI pluss uz šosejas, apdzīšana ar tādiem (un ja vēl ir tāds ESP, kā W140) ir tikpat droša kā aviosatiksme...
Pat ar S500 var bez problēmām ielīst 10 litru robežās uz trases, un patiešām jābūt ar seksuāliem kompleksiem, lai nokurinātu vairāk par 14-15 litriem pilsētā.
Tas nav auto, lai dzenātos, kā tīnis ar BMW "žurku", bet gan mierīgai, labsajūtīgai brauciena kvalitātes izbaudīšanai. Tas ir auto līdzsvarotiem cilvēkiem, kuri novērtē patiesu luksusu, kvalitāti un komfortu...
Nopērkot labu un nenodzītu/nenogurušu W140, katrs lats, ko būsit pārmaksājis par W140, salīdzinot ar citiem (it kā ekonomiskākiem un saprātīgākiem) auto, atmaksāsies braukšanas priekā un ekspluatācijas plusos.

140 tiešām ļoti labs autiņš, bet par to patēriņu pilsēta 14 15 l 4.2 vai 5.0 , nereali, ziemā it sevišķi, ja ir sastrēgumi un t.t....kkādā citā pilsētā jā , bet ne Rīgā!

w140

10. Marts 2012, 22:13

07 March 2012 00:20:09 Versipellis rakstīja:
jābūt ar seksuāliem kompleksiem, lai nokurinātu vairāk par 14-15 litriem pilsētā.

"par 14-15 litriem pilsētā -
:vaboplash: Ты что с дуба рухнул?
Vismaz ap 20L UZ 100KM pa Rigu braucot no rita vai vakaraa.
ja nem 119 (5.0), no rita vai vakara vai pa dienu.

PS.
Ku tad teiksi par so:
Attēls
Pēdējo reizi laboja DEALER - 10. Marts 2012, 22:15, kopā labots 1 reizi.

w140

10. Marts 2012, 23:09

Piekrītu - ar 5.0 stabils 20 L mierīgā ikdienas režīmā

w140

11. Marts 2012, 00:35

Benzīna patēriņu rēķinu katru reizi, kad pieleju pilnu bāku (3 reizes 2 nedēļās), un to daru ar precizitāti līdz desmitdaļām (vismaz 2 cipari aiz komata).
Man grūti pateikt, kā radies acīmredzami aplamais cipars 20/100 pilsētā... tas ir mitoloģisks. Labi, kad aizdodu vāģi dēlēnam skuķus pavizināt, tad ir gadījies arī 25 litri/100km...
Esmu bijis gana kritisks pret S500, kuram ir arī savi mīnusi (galvenkokārt elektronika un nolādētā Wasserlack), bet par 20 litru patēriņu... zinu, esmu pats lasījis vācu Betriebsanleitung... bet tur patiešām jābrauc tā, kā tagad māca autoskolās (gāzēt pēc iespējas augstākos apgriezienos) ...
Apm. 50:50% pēc kilometriem pa Rīgu un uz starppilsētu štrāses man dod vidējo patēriņu ap 13-14 litri /100km. Tikai pilsētā (Rīgas sastrēgumos - no rīta uz centru, vakarā no centra uz Pļavniekeim ) - man nekad nav bijis virs 16 litri, pat lielajā salā.
Man nav svarīgi pie katra krustojuma sadzirdēt M119 rēkoņu virs 3000rpm un izjust tā lielisko uzrāvienu. Izmantoju jaudu saprātīgi, galvenokārt uz šosejas pie apdzīšanas.
Pajautājiet pārējiem W140 M119 lietotājiem šajā forumā par REĀLAJIEM patēriņiem.
Es arī apgalvoju, ka ārpus pilsētas bez problēmām var iekļauties 10 litros uz 100km, lai gan Betriebsanleitungā absolūti minimālais minēts 11 komats cik tur....
Man nav pieredze tikai ar vienu W140.
Piedevām vēl iebraukts W140 ripo labāk par auto ar mazu noskrējienu.
Domāju, ka problēma ir tehniskajā stāvoklī - ritošajai, kārbai un motoram jābūt labā kārtībā.
No pieredzes zinu, ka nepareizi strādājoša kārba, vai streikojošas spolītes vai GMM var dot milzīgas novirzes patēriņā.
Piem., tad kad man spokojās tikai viena no 8 cilindru spolītēm, patēriņš pieauga vidēji par 3-4 litriem....
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 11. Marts 2012, 01:06, kopā labots 1 reizi.

w140

11. Marts 2012, 00:44

http://www.spritmonitor.de/en/overview/28-Mercedes-Benz/267-S-Klasse.html?powerunit=2
Publicēt atbildi