Publicēt atbildi

w140

06. Marts 2012, 11:32

Tāda tāideja sākotnēji arī ir - maksimāli braukt, kamēr ir garantija, un pēc tam atkal vienkārši paņemt jaunu, vadoties no savām nākotnes iespējām maksāt.

w140

06. Marts 2012, 11:42

06 March 2012 10:56:42 Renoir rakstīja:

Tie ir dabas likumi, jeb, ja Tev vieglāk pieņemt tā - tad tos var saukt par dieva likumiem. Tev nebūs dzīvot pagātnē!

Spēcīgi teikts :D

w140

06. Marts 2012, 12:04

Koroče, ja kādam vajag manu w140, esmu atvērts piedāvājumiem :D

w140

06. Marts 2012, 17:53

Versipellim par to pirkšanu!
Brauc ekskursijā uz Vāciju, tur atradīsi ne to vien :) Tikai viss atkarīgs cik esi gatavs maksāt, jo LABS W140 nemaksās pāris k eiro!

Pirms pāris mēnešiem atdzinu no Vācijas W140, nav perfekts, bet gluži arī neraudu, taču neesmu vēl reģistrējis, jo reģistrācija ar TA un nodokļiem būs ap 1200Ls, kā Tev liekas, vietējiem "puikām" kam visbiežāk ir tie nojātie W140 ir nauda, lai samaksātu pirmo reģistrāciju? Nē, tapēc labak pērk vietejos un nojāj, tad tirgo tālāk, bet kontingents, kas tiešām grib W140 samzaināš ik dienas :)

w140

06. Marts 2012, 18:58

06 March 2012 17:53:19 AS rakstīja:
Brauc ekskursijā uz Vāciju, tur atradīsi ne to vien :) Tikai viss atkarīgs cik esi gatavs maksāt, jo LABS W140 nemaksās pāris k eiro!

Par to es jau vinam saku, savādāk te ir tuksa runasana, tas ta man no malas skatoties. Par cenu manuprat vismaz 8-10EUR.

Vai Tu Domā Versipelis pirks piem w140 pa б.у. w221 cenu ? Nu es šaubos.
W140 laiks ir jau pagājis, tagad parsvarā vai nu tiek nobraukti līdz pēdējam šroti, kas ir LV. Neviens normala stavokli w140 par kapeikam netirgos.

PS.
Pa cik un ko panemi kads engine un kads gads?

w140

06. Marts 2012, 19:07

06 March 2012 00:25:58 DEALER rakstīja:
Kas Tev vinu te pirks? Esi reals.

+daudz.

W140 no ārzemēm šodien pérk reálie šī modeļa fani avi tādi, kam ir savs autoserviss, jo nu padsmitgadīgas S klases uzturēšana nemaksās ļoti maz, kopā rēķinot remontus, nodokļus un patēriņu. Par to naudu jau sanāk kaut kas daudz jaunāks līzingā.
Pēdējo reizi laboja ZV - 06. Marts 2012, 19:07, kopā labots 1 reizi.

w140

06. Marts 2012, 19:26

06 March 2012 18:58:47 DEALER rakstīja:
06 March 2012 17:53:19 AS rakstīja:

Par to es jau vinam saku, savādāk te ir tuksa runasana, tas ta man no malas skatoties. Par cenu manuprat vismaz 8-10EUR.

Vai Tu Domā Versipelis pirks piem w140 pa б.у. w221 cenu ? Nu es šaubos.
W140 laiks ir jau pagājis, tagad parsvarā vai nu tiek nobraukti līdz pēdējam šroti, kas ir LV. Neviens normala stavokli w140 par kapeikam netirgos.

PS.
Pa cik un ko panemi kads engine un kads gads?

Tāds nedaudz W140 fans skaitos, šo auto atdzinu tieši priekš tam, lai smuki visu savestu kārtība, ritošo,virsbūvi,salonu,ekstras utt un akurāti vizinātos vasarā.
Uz doto brīdi ritošo kapitāli esmu sataisījis +/- visas ir Lemforder vai OEM detaļas, braucot tiešām jūtama atšķirība, starp šīm izmantotajām detaļām vai aizvietotājiem. :super:
Krāsošana arī ir jau sarunāta, bet nu dažādu apstākļu dēļ, esmu iepauzējis, redzēs, kā uz vasaru izskatīsies :)

Atdzinu W140 1995.gada, 5.0 motoru, +/- patīkama komplektāciju, bet protams, ka ne "visas iespējamās ekstras" :D

w140

06. Marts 2012, 20:39

Vispār jau visādi gadās, Lietuvā tak vienam no MB kluba uz servisu atveda W140 Brabus, kam motora defekts, motors, šķiet, 7,3. Un pasūtīja izmest motoru, ielikt vietā mazo dīzeli... Ja saimnieks ******, tad ******, tā servisa īpašnieks ieguva Brabus motoru savam W140. Neesmu gan dzirdējis, vai pabeidza pārbūvi vai ne.

w140

06. Marts 2012, 22:01

AS:
"Brauc ekskursijā uz Vāciju, tur atradīsi ne to vien Tikai viss atkarīgs cik esi gatavs maksāt, jo LABS W140 nemaksās pāris k eiro!"
- Vācijā esmu ik pa pāris mēnešiem, šajā pusgadā vairāk, nekā Latvijā. Varu teikt vienu no REĀLI redzētā Heidelberg, Mannheim, Stuttgart pusē (pārsvarā Rhein-Neckar-Kreis).
Ar velosipēdu vai OEG aizvizinos apskatīt, ja kāds W140 S500 par pievilcīgu cenu tiek tirgots. Cena man nebūtu problēma, jautājums ir, vai vispār var ko labu dabūt. Caur mobile.de un autoscout24.de es vairs tajā pusē neskatos, jo tur vairs tās mašīnas nav labas - nestrīdēsimies, tā ir mana personīgā pieredze...
Ja pārdod privātie, tur arī joki. Pārsvarā W140 S500 pārdod turki. Un turki pārdot vai nu pārpirktās, vai labotās, bet visbiežāk pašu nodzītās automašīnas (esmu dzirdējis vāciešu stereotipu viedokli, ka W140 un sevišķi ar lielo motoru ir klasisks turku vai krievu imigrantu mafijas auto). Kaut gan turki paši reti pārdod, parasti sarunā vācu paziņas.
Inteliģento vāciešu skatījumā S500 ir TOTĀLI neinteliģents pirkums, auto nesaistās ar labu slavu, mafija un negodīgi cilvēki ir darījuši savu arī Vācijā :) Vazājoties ar savu S500 pa Vāciju, patiešām policija mani turēja relatīvi bieži (uz dokumentu pārbaudi)...
kaut gan ir arī bagātas, pilsoniskas ģimenītes, kurās relatīvi godīgi cilvēki lēni vizinās ar W140 - piem., svētdienās vai Urlaubos. Vīndari, nekustamo īupašumu spekulanti, utt.
Bet daudzos gadījumos, seksualitātes un hiperstraujās dabas vadīti, tos dzenā un rausta pa ielām turki. Kā tad jūs citādi izskaidrosit, ka katram otrajam W140 S500 salikti vismaz 18 vai 19 collu diski (spoži), visādi hromēti sūdi, kristāla podziņas un citi bezgaumīgi nieki... Vācieši tā nemēdz darīt...
Pa retam vietējās avīzēs (piem., Rhein-Neckar-Zeitung) parādās sludinājumi, kur privāti vācu opīši vai viņu radinieki tirgo kādu garāžā turētu S500.
Nu tie parasti ir "konfektes", lētākā cena sākot ar apm. 10 000 EUR un uz augšu, noskrējieni mēdz būt pat zem 100 000 ar visiem servisu un pārbaužu čekiem, utt. Vācu pedantisms ar patiesi apskaužams...
Taču te ir cita problēma - pat par apm. 10000Eur visi labie W140 ir aizrunāti vai jau pārdoti, pirms iznāk avīze (poļu, leišu, krievu un sazin kādas vēl automafijas). Tā kā nepiekrītu, ka W140 vairs nepērk - pamēģiniet paši pazvanīties pa reģionālo laikrakstu privātajiem sludinājumiem!
Reāli nopērkami ir vāģi par apm. 20-25000 EUR, bet nu tur es patiešām parasti sašaubos, vai tāds ieguldījums tik vecā lamatā ir to vērts...
Pilnīgi piekrītu, ka vajag kādu profesionāli, kurš Vācijā sameklē auto tavā vietā, jo aizbraucot kā privātais tur neko nevar atrast, pat uz vietas dzīvojot - pārbaudīts!
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 06. Marts 2012, 22:34, kopā labots 1 reizi.

w140

06. Marts 2012, 22:06

Misters X:
"W140 no ārzemēm šodien pérk reálie šī modeļa fani avi tādi, kam ir savs autoserviss, jo nu padsmitgadīgas S klases uzturēšana nemaksās ļoti maz, kopā rēķinot remontus, nodokļus un patēriņu. Par to naudu jau sanāk kaut kas daudz jaunāks līzingā."
Tas pilnīgi tiesa. Piedevām ne tikai detaļas sāk aptrūkties, bet arī servisu meistari W140 remontos ņem nelabprāt. Ir detaļas, kas vairs nav pieejamas, un pat šroti kļūst patukši.
Izmaksas patiešām ir ļoti augstas, ja auto grib uzturēt kārtībā un regulāri salāpa ar OEM.
Publicēt atbildi