Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 102 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: W140 iegāde.
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2014, 10:12 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2010, 23:57
Atbildes: 4007
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes

SWAT`s rakstīja:
Nav tik traki, man draugs no TA saka ka ik pa brīdim atved kādu top zustand. Bet lielākais vairums ir 2-nieku karaļi... :ninja:

Es jau teicu no šķūņapakšas izcelts, ar sūnām apaudzis, nomazgāts, nopulēts... Tie arī bus top zustand

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Novembris 2014, 13:07 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Augusts 2013, 13:15
Atbildes: 997
Atrašanās vietas: ogre
Mašīna: Mercedes c320

Es arī aspvēru pirkt w140, bet s500.. Tur tiešām pie pirkšanas vajag nereālu spečuku, jo vairums w140 neatbilst tai cenai, ko par viņiem prasa... personīgi pats vienu skatījos nepatika, ka panelim airbag vieta sadriskāta, priekšējās durvju apšivkās kkas a kniedēm darīts, spoguļu nolocīšanas poga izrauta... it kā sīkumi, bet cenu prasīja 5800eur... Par tādu ciparu, tam visam tur nevajadzēja būt... nenopirku, un esmu priecīgs, jo cik redzu, kāds viņu nopirka, pēc mēneša atkal redzēju ss.lv un šodien atkal jau jauns sludinājums... kopš septembra trīs reizes jau pa ss.lv tas auto ielikts no trim dažādiem cilvēkiem... Bet neesmu atmetis domu kādreiz savu sapņu w140 iegādāties...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2014, 21:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Paupe rakstīja:
Es arī aspvēru pirkt w140, bet s500.. Tur tiešām pie pirkšanas vajag nereālu spečuku, jo vairums w140 neatbilst tai cenai, ko par viņiem prasa... personīgi pats vienu skatījos nepatika, ka panelim airbag vieta sadriskāta, priekšējās durvju apšivkās kkas a kniedēm darīts, spoguļu nolocīšanas poga izrauta... it kā sīkumi, bet cenu prasīja 5800eur... Par tādu ciparu, tam visam tur nevajadzēja būt... nenopirku, un esmu priecīgs, jo cik redzu, kāds viņu nopirka, pēc mēneša atkal redzēju ss.lv un šodien atkal jau jauns sludinājums... kopš septembra trīs reizes jau pa ss.lv tas auto ielikts no trim dažādiem cilvēkiem... Bet neesmu atmetis domu kādreiz savu sapņu w140 iegādāties...

Tur jau tā lieta. Par 5800 EUR tāda gada auto LV tirgū vajadzētu būt labākā stāvoklī. Vispār nevaru iedomāties, kā gan tāda pa LV ceļiem dragāta "benzīna kapsēta" mūsdienu apstākļos var maksāt tādas naudas. Mans W140 nebija vizuāli perfektā stāvoklī, bet tehniski 100% top ar oriģinālām detaļām, bet pārdevu par mazāk kā 2000 Eur...
Tagad esmu iepauzējis, bet tad, kad meklēju sev citu W140 S500, Latvijā ilgākā laika posmā neredzēju NEVIENU normālu pārdošanā, pat tādus, kā ap 6500+ EUR variantus, kas tika tirgoti "perfektā/ideālā stāvoklī" (bija ilgu laiku pat ss.lv viens tāds sudrabains - it kā baigi spožs un "kruts", bet nu drausmīgi negaumīgi un pavirši salasīts šrotā), "bez kādiem defektiem" utt. Īpašnieki gan parasti par savām grabažām bija dikti augstās domās un reāli apvainojās, kad jau pie paviršas apskates sazīmēju neskaitāmus defektus.
LV labu W140 principā nevar nopirkt, ja nu vienīgi kāda kluba biedra (neticu, ka MB mīļotāji labu W140 pārdotu, tie auto nekļūst vairāk).
Jāpērk Vācijā. Pirms pāris mēnešiem Heidelberg apkaimē redzēju pāris patiešām TOP stāvoklī (no 6-10000EUR).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Novembris 2014, 03:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Ja nespēšu atrast savu w140, tad būs w221 :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Novembris 2014, 03:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Man Opim ir w140, protams 3.0D 98.gads.. Konča! vienmēr spīd, kā jau Opis izbrauc 10 reizes gadā, 3 no tām, riepu maiņa un tehnisko iziet :D ja kkas jāmain liek tikai orģinālās detaļas un brauc tikai uz domeniksu... Brauc tikai pats, vienreiz paprasīju lai iedod izbraukt... Viņš pateica, ka savu mašīnu nevienam nedod un nedos! Pirms tam bija bēdīgs w123, kurš savu nokalpoja, pareizak nopuva mitrā garažā, pēc tā varianta, garažu pārbūvēja un tagad auto stāv ārā zem nojumes... Opim patīk mersedesi :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Novembris 2014, 15:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Paņem un atbrauc ar Opi uz pasākumu! ;) :nu:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2014, 02:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Opis nav no tiem cilvēkiem, kas ir ar auto pasauli Tu.. Viņš auto kopj, tas ir fakts, bet tomēr priekš viņa tas ir tikai ērts transporlīdzeklis.. :(

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Decembris 2014, 08:11 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Vāciešiem jo sirmāks kungs, jo lielāks draugs ar auto pasauli ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Decembris 2014, 19:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Versipellis rakstīja:
Paupe rakstīja:

Tur jau tā lieta. Par 5800 EUR tāda gada auto LV tirgū vajadzētu būt labākā stāvoklī. Vispār nevaru iedomāties, kā gan tāda pa LV ceļiem dragāta "benzīna kapsēta" mūsdienu apstākļos var maksāt tādas naudas. Mans W140 nebija vizuāli perfektā stāvoklī, bet tehniski 100% top ar oriģinālām detaļām, bet pārdevu par mazāk kā 2000 Eur...
Tagad esmu iepauzējis, bet tad, kad meklēju sev citu W140 S500, Latvijā ilgākā laika posmā neredzēju NEVIENU normālu pārdošanā, pat tādus, kā ap 6500+ EUR variantus, kas tika tirgoti "perfektā/ideālā stāvoklī" (bija ilgu laiku pat ss.lv viens tāds sudrabains - it kā baigi spožs un "kruts", bet nu drausmīgi negaumīgi un pavirši salasīts šrotā), "bez kādiem defektiem" utt. Īpašnieki gan parasti par savām grabažām bija dikti augstās domās un reāli apvainojās, kad jau pie paviršas apskates sazīmēju neskaitāmus defektus.
LV labu W140 principā nevar nopirkt, ja nu vienīgi kāda kluba biedra (neticu, ka MB mīļotāji labu W140 pārdotu, tie auto nekļūst vairāk).
Jāpērk Vācijā. Pirms pāris mēnešiem Heidelberg apkaimē redzēju pāris patiešām TOP stāvoklī (no 6-10000EUR).

Adresēts : Versipellis
Šeit es domāju iederētos teiciens:
Если проблему можно решить за деньги, это не проблема, это расходы
Apskaties Eiropā vai Japānā var atrast labu auto. Protams tas maksās noteiktu summu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Marts 2015, 17:22 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Marts 2015, 17:09
Atbildes: 11
Atrašanās vietas: Rīga / Valka
Mašīna: '99 Chrysler Sebring Cabrio

Sveiki draugi,

Ir uzradies piedāvājums iemainīt savu neejošo (degvielas sūkņa defekts) 2002.gada Pajero pret W140 Mersedesu ar 4.2 Benzīndzinēju.

Par cik saskare ar šo auto īsti nekāda nav bijusi, gribētu uzzināt kam jāpievērš pastiprināta uzmanība (Slēptie defekti, "ierastās kaites")?

Mersedesu apskatīju dzīvē - vizuāli priekš 23 gadus veca auto izskatījās ok - pāris rūsas plankumi uz pakaļējām durvīm un motora pārsega. Caurrūsējis nav. Motors arī itkā strādāja vienmērīgi, kārba slēdzās normāli bez rāvieniem vai aizturēm. Gaita mīksta. Salīdzinoši "jauna TA". Elektriskās "fīčas" strādā. Cik sapratu, vēl kaut kādas rezerves daļas nāk līzi.

Būtībā, viss liecina, ka auto ir savam vecumam atbilstošā stāvoklī. Ks mani mazliet satrauc, ir dažu foruma biedru teiktais, ka lētu un labu W140 Latvijā dabūt nevar, līdz ar to izriet, ka šis arī varētu būt "lamata"? (ņemot vērā, ka maiņa ir pret neejošu Pajero, kam max. tirgus cena ir +/- 2500 EUR)

Jau iepriekš pateicos par saturīgiem un izsmeļošiem komentāriem! :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 102 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012