25. Novembris 2015, 19:32
Tur tā lieta ka motortelpā nav plus termināla, es ņēmu pannu nost, tad pie ģeneratora plusu un kkur masu atrast, vieglāk būs diviem to izdarīt, bet nekā grūta tur nav
25. Novembris 2015, 19:33
Skaidrs!

Es biju domājis, ka tikai bagažnieks neverās!

Var mēģināt kā iesaka MB-190, pieslēdzoties pie lampiņas, tikai nez vai strāva kur aizies, ja gaismas nav ieslēgtas?
Var mēģināt piepacelt auto, noņemt motora aizsegu no apakšas un mēģināt pieslēgties ģeneratoram vai starterim.
25. Novembris 2015, 19:45
Ja būtu piekļuve salonam, tad es šeit nerakstītu. Uz ručkas, kur ir atslēgas ieeja stāvēja tāds kā klipsis. Es viņu noņēmu un tur tālāk ir tukšums, vairāk kā pirksta garumā ir caurums, kurš atgādina atslēgas ieeju. Domāju, ja iebāztu garu skrūvgriezni iespējams varētu to pagriezt.
25. Novembris 2015, 20:29
Ja akumulators nav pieslēgts, vai tad var iedot strāvu sistēmai ?
25. Novembris 2015, 21:08
Paņem citu akumulatoru un pieslēdz plusu uz startera barošanas vadu un mīnusu pieliec pie virsbūves. Būs tev sistēmā strāva no cita enerģijas avota!
25. Novembris 2015, 21:12
Paldies par risinājumu- benzman !
25. Novembris 2015, 21:36
Nav par ko! Tikai skaties, galvenais, lai plusa klemme, ko noņēmi no akumulatora nestāvētu kaut kur pie virsbūves uz masas. Citādi tur būs īsais.
26. Novembris 2015, 13:25
BenZ rakstīja:Tur tā lieta ka motortelpā nav plus termināla, es ņēmu pannu nost, tad pie ģeneratora plusu un kkur masu atrast, vieglāk būs diviem to izdarīt, bet nekā grūta tur nav
Neesmu vēl redzējis MB ar akumulatoru bagāžniekā bez plus termināla motortelpā. Tas vienkārši nav atzīmēts ar sarkanu un citādi izcelts, kā citām auto markām. Šofera pusē ap atsperi meklē neuzkrītošu melnas plastmasas kastīti, atverot tai vāciņu, apakšā ir tā vieta, kur slēgt klāt plusu. Jādarbojas!
26. Novembris 2015, 14:58
Es vasarā izmeklējos, un 3.0D nav tāda lieta, vienīgi ja drošinātāju kasti atjauc un kkur pieslēdz, savādāk nav, w210 ir, un piedevām smuki atzīmēts ar sarkanu +, bet w140 nav, vismaz manam ķīselim nav. Cīgāriem ar nebija, bet aķis zem beņķa.
26. Novembris 2015, 15:21
Manam clk55 arī nebija. Ilgi meklēju, bet neatradu.