14. Augusts 2014, 15:08
.gif)
14. Augusts 2014, 15:14
14. Augusts 2014, 15:36
14. Augusts 2014, 16:08
Misters X rakstīja:Sveiks,
94. gada aparātu pie kompja slēgt var, bet lielu skaidrību, kur tieši problēma, Tu nedabūsi. Tikai,tik cik paradīs, kas notiek ar degvielas maisījuma kvalitāti vai ko tamlīdzīgu. No kura gada saka likt OBD Schnittstelle, no 99. , ja nemaldos....
Ir jameklē serviss, kas saprot kko no veciem MB un jau pēc pieredzes spēj pateikt, kas ir kas. W140 ar V8 motoru nav nekas ārkārtējs, tādu motoru ir daudz un kaites visiem daudz maz līdzīgas.
man te izklausās pēc aizdedzes sitēmas gļukiem, jeb arī tiešām gaiss par daudz piekļūst, bet nu inetā grūti izveikt diagnostiku.
Kas tās par summām par logu un atslēgu ??? Kurš meistars tev tādas summas prezentēja ?![]()
14. Augusts 2014, 16:17
14. Augusts 2014, 16:36
Misters X rakstīja:Es tev atsūtīšu pāris savus kontaktus, apskatīšanās un aptuvena lietu novērtēšana visticamāk neko nemaksās, kā arī tur godīgi pateiks, ja problēmas novēršana iespējama tikai pie Dīlera. Tikai pēc tam uzraksti, kas bija pie vainas
14. Augusts 2014, 16:37
kreisaiskrasts rakstīja:Misters X rakstīja:Sveiks,
94. gada aparātu pie kompja slēgt var, bet lielu skaidrību, kur tieši problēma, Tu nedabūsi. Tikai,tik cik paradīs, kas notiek ar degvielas maisījuma kvalitāti vai ko tamlīdzīgu. No kura gada saka likt OBD Schnittstelle, no 99. , ja nemaldos....
Ir jameklē serviss, kas saprot kko no veciem MB un jau pēc pieredzes spēj pateikt, kas ir kas. W140 ar V8 motoru nav nekas ārkārtējs, tādu motoru ir daudz un kaites visiem daudz maz līdzīgas.
man te izklausās pēc aizdedzes sitēmas gļukiem, jeb arī tiešām gaiss par daudz piekļūst, bet nu inetā grūti izveikt diagnostiku.
Kas tās par summām par logu un atslēgu ??? Kurš meistars tev tādas summas prezentēja ?![]()
Ja, bet kurs serviss saprot? Man loti vajadzetu kadu labu patstavigu vietu. Loti negribas masinu vadat pa visadam vietam, kuri nav ieprieks darbojusies ar ko tadu. Brinumi notika Mersedes centra. Vini vispar man liekas nezinaja par tadu masinu ieprieks tur.(gan jau zinaja) Vini negribeja visdrizak ar to nemties tapec meta tadas summas.
14. Augusts 2014, 17:07
14. Augusts 2014, 18:36
14. Augusts 2014, 21:19