Publicēt atbildi

CL500 W140 1994 - dzinēja problēmas

14. Augusts 2014, 15:08

Sveiki, mani nomoca diez gan nepatikama problema.
Man ir CL500 W140 1994 gada. Masina ir kopta un viss ir mainits vasaras sakuma.
Ir ta ja 2-3 dienas nepabrauka masina raustas un nav jaudas vispar uzsakot braukt. Izspiezot pedali vairak par 3 apgriezieniem, ta knapi izkustas un aiziet un pec laika vairak neraustas.
Kad no sakuma piedarbina un brauc viss ir labi, kaa masina uzsilst vairak un es noslapeju, pec tam darbinu velreiz, pielec loti slikti, raustoties, kratoties un tuksgaita ta ka visu laiku grib slapt nost, bet to nedara un ka jau teicu galigi nav jaudas, liekas kaut ko tukshgaita malj, tada skana.
Kas varetu but par vainu? Arzemju forumos lasiju, bet ta ari skaidribu neguvu. Negribas visu mainit pec kartas, jo viss(pilna restauracija) tika nomainits. Var jau braukt katru dienu un tad sada problema nav, bet reizem sanak, ka masina netiek lietota kadas divas dienas un tad murgs sakas no jauna.
1. Varbut benzina suknis? Bet tad vajadzetu raustities/problemai but visu laiku cik saprotu? (pirms masina tika atdota man, pedeja diena aizlidoja benzina suknis, bet man nav ne jausmas kadu vini tur ir ielikusi).
2. Sveces un svecvadi vasaras sakuma nomainiti jauni. Vai varbut tomer?
3. Kaut kur gaiss varbut pieklust?
No manis mehanikis talu, bet sie punkti man likas diez gan reali. Ar ko lai sak?
P.S. Kur vispar Riga var pieslegt pie datora manu masinu? Vai varu pasutit kadu komplektu pats un lasit kludas? Pagajusoreizi man nacas braukt uz Domeniku, jo cik servisus apbraukaju neviens nevareja pieslegt. Man drusku logs necelas uz augsu reizem, Domenika solija salabot to par 1800 EUR un vel visadas astronomiskas summas. Vaditaja puse nevar atslegt durvis ar atslegu, teica 1200 EUR remonts. :)
Busu pateicigs par katru komentaru un ieteikumu.

Re: Man nezinama problema ar dzineju.

14. Augusts 2014, 15:14

Kkur vagonu ielā, pie ameiras ir mb diagnostika.

14. Augusts 2014, 15:36

Sveiks,

94. gada aparātu pie kompja slēgt var, bet lielu skaidrību, kur tieši problēma, Tu nedabūsi. Tikai,tik cik paradīs, kas notiek ar degvielas maisījuma kvalitāti vai ko tamlīdzīgu. No kura gada saka likt OBD Schnittstelle, no 99. , ja nemaldos....

Ir jameklē serviss, kas saprot kko no veciem MB un jau pēc pieredzes spēj pateikt, kas ir kas. W140 ar V8 motoru nav nekas ārkārtējs, tādu motoru ir daudz un kaites visiem daudz maz līdzīgas.

man te izklausās pēc aizdedzes sitēmas gļukiem, jeb arī tiešām gaiss par daudz piekļūst, bet nu inetā grūti izveikt diagnostiku.

Kas tās par summām par logu un atslēgu ??? Kurš meistars tev tādas summas prezentēja ? :O :D

14. Augusts 2014, 16:08

Misters X rakstīja:Sveiks,

94. gada aparātu pie kompja slēgt var, bet lielu skaidrību, kur tieši problēma, Tu nedabūsi. Tikai,tik cik paradīs, kas notiek ar degvielas maisījuma kvalitāti vai ko tamlīdzīgu. No kura gada saka likt OBD Schnittstelle, no 99. , ja nemaldos....

Ir jameklē serviss, kas saprot kko no veciem MB un jau pēc pieredzes spēj pateikt, kas ir kas. W140 ar V8 motoru nav nekas ārkārtējs, tādu motoru ir daudz un kaites visiem daudz maz līdzīgas.

man te izklausās pēc aizdedzes sitēmas gļukiem, jeb arī tiešām gaiss par daudz piekļūst, bet nu inetā grūti izveikt diagnostiku.

Kas tās par summām par logu un atslēgu ??? Kurš meistars tev tādas summas prezentēja ? :O :D

Ja, bet kurs serviss saprot? Man loti vajadzetu kadu labu patstavigu vietu. Loti negribas masinu vadat pa visadam vietam, kuri nav ieprieks darbojusies ar ko tadu. Brinumi notika Mersedes centra. Vini vispar man liekas nezinaja par tadu masinu ieprieks tur.(gan jau zinaja) Vini negribeja visdrizak ar to nemties tapec meta tadas summas.

Re: CL500 W140 1994 - dzinēja problēmas

14. Augusts 2014, 16:17

Es tev atsūtīšu pāris savus kontaktus, apskatīšanās un aptuvena lietu novērtēšana visticamāk neko nemaksās, kā arī tur godīgi pateiks, ja problēmas novēršana iespējama tikai pie Dīlera. Tikai pēc tam uzraksti, kas bija pie vainas :)

14. Augusts 2014, 16:36

Misters X rakstīja:Es tev atsūtīšu pāris savus kontaktus, apskatīšanās un aptuvena lietu novērtēšana visticamāk neko nemaksās, kā arī tur godīgi pateiks, ja problēmas novēršana iespējama tikai pie Dīlera. Tikai pēc tam uzraksti, kas bija pie vainas :)

Sarunats. Tagad ari nav braukts, tad vienkarsi sazvanisu sarunasu, kad varu braukt, tad gan jau uz vietas ari redzes to raustisanos. Gaidisu privato zinu.
Pēdējo reizi laboja kreisaiskrasts - 14. Augusts 2014, 16:39, kopā labots 1 reizi.

14. Augusts 2014, 16:37

kreisaiskrasts rakstīja:
Misters X rakstīja:Sveiks,

Ja, bet kurs serviss saprot? Man loti vajadzetu kadu labu patstavigu vietu. Loti negribas masinu vadat pa visadam vietam, kuri nav ieprieks darbojusies ar ko tadu. Brinumi notika Mersedes centra. Vini vispar man liekas nezinaja par tadu masinu ieprieks tur.(gan jau zinaja) Vini negribeja visdrizak ar to nemties tapec meta tadas summas.

Turies talak no tada Mercedes centra.Ar viniem jau citiem ir bijusas pietiekosi daudz problemu agrak.

14. Augusts 2014, 17:07

Par to logu, visticamāk kāds relejs jāmaina vai sliktākajā gadījumā logu vadības komforta bloks.
Te links, cik tādi bloki maksā:

http://www.ebay.de/itm/MERCEDES-W140-S500-Komfortsteuergeraet-Relais-Fensterheber-1408200026-/370695540283

P.S. Par 1800 EUR kupeju pasākumā var ļoti labi atpūsties :) :P

14. Augusts 2014, 18:36

Nezinu kāds motors bija uz CL '94 bet man uz M103 motora bija identisks defekts, vaina bija sadalītājā.
Bet šim jau tāda vairs nav... :hvz:

14. Augusts 2014, 21:19

iespējams GMM, lambdas, ja kaut kur gaisu sūc to ir vienkārši pārbaudīt... ej uz vaikalu nopērc brake cleaner, iedarbini auto un to pūt apkārt, tajā vietā kur uzpūšot apgriezieni sāk kāpt tur arī caurums
Publicēt atbildi