Publicēt atbildi

Re: CL500 W140 1994 - dzinēja problēmas

16. Augusts 2014, 22:08

1. Apsveicu ar patreizā auto izvēli! :super:
2. Pieslēgt pie kompja tiešām nedos daudz atbildes. Līdz 95. gadam bija jābūt vēl vecie motori ar sadalītāju vāciņiem (tas Swatam).
3. Internets nedos pareizās atbildes, bet lai šie motori darbotos ir nepieciešamas divasd lietas - 1) pareiza aizdedze un 2) degmaisījums.
Attiecībā uz aizdedzi, tad tie ir svecesvadi sadalītāja vāciņi, sveces un indukcijas spoles (augstsprieguma sistēma).
Attiecībā uz degmaisījumu, tad drīzāk ir liekā gaisa piesūkšana. Tur es sāktu skatītires ar brīvgaitas sistēmu (saistīta ar kartera ventilāciju).
Tomēr, ņemot vērā, ka viss ir mainīts un darīts, tad man kaut kā liekas, ka drīzāk vainas būs jāmeklē motortelpas vados, kas ir šo gadu auto klasiskā problēma.
Servisā labs meistars dos daudz labākas atbildes nekā padomi internetā. :) Atstāsti gan vēlāk, kur tās vainas slēpās. :mbclubrulz:

17. Augusts 2014, 11:29

Jā, man arī šīs lietas interesē, iesaku ieiet w140club.lv tur viss protams Ru valodā, bet tur džeki zin reālus servisus, kas specializējas tieši uz w140! :) Uzraksti, kā viss beidzās! :) parast icilveki ar tam problemām uzrodas, bet ar risinajumu neatgriežas :(

22. Augusts 2014, 10:44

Больше похоже на крышки распределителя зажигания и проводку двигателя. Лучше обратится к мастеру который специализируется по этим машинам. Александр в Иманте. 29559594

04. Decembris 2015, 15:38

Andrey45 rakstīja:Больше похоже на крышки распределителя зажигания и проводку двигателя. Лучше обратится к мастеру который специализируется по этим машинам. Александр в Иманте. 29559594

Tiesi ta ari bija, sadalitaj vacini. Sen sataisits un nav vairs nekadu problemu bijis vispar.
Publicēt atbildi