Viss par iespējamajiem veidiem, kā varam padarīt zagļiem grūtāku dzīvi
25. Februāris 2011, 00:12
Es jau rakstīju par vectēva metodi... bākā ielej benz+ dīzeli apmēram 30% dīzeli... smaržos pēc bendžas bet ne sūda neies. tikmēr bagāžniekā 20l kannu iemeta pie kuras trubu iebāza no bākas... efektīvi uzriez varēja redzēt, kurš mašīnu 3 dienas stumda apkārt un nevar piedarbināt
25. Februāris 2011, 17:07
30 August 2010 22:33:41 Misters X rakstīja:
Sietu iemetinās par LVL 10 - nebūs vairs haļava
.gif)
SK

Es kauka vairak megjinu parkoties ta lai uz logu pusi butu vacinjsh, ja bet stroms ir ka tev pilna baka ar saljaru!
25. Februāris 2011, 17:19
Es W201 lieku tieši zem loga, ar vāciņu uz loga pusi, bet visu laiku tak nesēdēs pie loga... 3 reizes lauzuši vaļā, vienu reizi pat šļauku atstāja iekšā, iesprūda.

Vāciņu ar atslēgu gan nelauza vaļā.
25. Februāris 2011, 17:32
Slinkie profesionāļi to dara no apakšas — izsit caurumu / norauj tubu vai kas nu kuram modelim, pagrūž kannu apakšā un viss. Pēc tam savāc savu kannu un prom, nav jārēgojas mašīnas tuvumā un jāpumpē...
25. Februāris 2011, 17:40
Zeel ka shitos zagleenus nesoda ar pirkstu nogrieshanu, kaukur ta dara tik neatceros kura valstii!
25. Februāris 2011, 17:44
Vo atcerejos Austrumu zemēs par zādzību cērt nost rokas, par slepkavību galvas utt... noziedzības ir ļoti maz. Slepkavība ir ārpuskārtas notikums par kuru visas avīzes raksta pirmajās lapās. Nevis tā kā latvijā - ikdienišks notikums.
04. Aprīlis 2011, 08:47
30 August 2010 22:33:41 Misters X rakstīja:
Sietu iemetinās par LVL 10 - nebūs vairs haļava
.gif)
SK

Loti pareizs gajiens.Es ari par to domaju.Nakti uz sestdienu ari man izsuca baku tuksu svoloci kaut kadi.Atlocijusi vacinu un lieta darita.
Varbut kadu meistaru,servisu varetu ieteikt Riga,kurs iemetinas to sietu baaka ka te Misters X raksta.Tiesam vajadziga lieta....
04. Aprīlis 2011, 10:27
04 April 2011 09:47:46 Ricco rakstīja:
Es ari par to domaju.Nakti uz sestdienu ari man izsuca baku tuksu svoloci kaut kadi.Atlocijusi vacinu un lieta darita.
tur jāņem bāka nost...kad ņems, palūdz lai pie reizes izskalo bāku -noderīga lieta un šoks īpašniekam, kad tas redz, kas ir bijis bākā iekšā
04. Aprīlis 2011, 10:41
04 April 2011 11:27:17 Misters X rakstīja:
04 April 2011 09:47:46 Ricco rakstīja:
Es ari par to domaju.Nakti uz sestdienu ari man izsuca baku tuksu svoloci kaut kadi.Atlocijusi vacinu un lieta darita.
tur jāņem bāka nost...kad ņems, palūdz lai pie reizes izskalo bāku -noderīga lieta un šoks īpašniekam, kad tas redz, kas ir bijis bākā iekšā

Jaa,saprotu,ka janem nost baka.Bet kur griezties,kadu meistaru,servisu iesaki,kur tev taisija kaut vai.Ir doma ari likt sietu.Un vel doma palaist likumu uz bagaznieku,tas ir iepildisanas no bagaznieka?Vai ta butu laba ideja?
Un vel,ar ko skalo vispar baku?Ne jau ar udeni?
04. Aprīlis 2011, 10:42
ieliec sietu un buus gana, tikai peec tam - ja nu pasham vajag noliet - probleema