Ko un kā pašiem skrūvēt, padomi, receptes un bildes.
22. Marts 2012, 20:09
Esmu ķēries klāt visu šķidrumu mainīšanai jaunajam auto un radies jautājums. Ko liet hidraulikas tvertnē (atrodas zem pārsega šofera pusē) viens paziņa saka, ka mersedesiem zaļais šķidrums jālej, cits ka derot sarkanais dextron 2. Izpalīdziet lūdzu. Auto w124 3.0 24v.
22. Marts 2012, 20:39
Mercedes hidraulikai tikai oriģinālā Mercedes hidrauliskā eļļa. Ja sapratu, par ko jautā. Tāpēc, ka citiem auto īsti tādu agregātu nav, kā tur eļļo Mercedes, tikai līdzīgi. Citi šķidrumi izmantojami uz laiku avārijas gadījumā, esmu lējis kaut kādu smagajiem domātu hidraulikas eļļu.
22. Marts 2012, 21:22
Es pirku MB busā speciālu eļļu dārga gan nebija. Domāta dažādiem smagiem kā vēsta uzlīme uz pudeles.
22. Marts 2012, 21:28
Arī esmu dzirdējis baumas par to, ka tikai oriģinālā lejama iekšā. Domeniksā 12,20Ls litrā
Atliek vien pateikt, ka hidrauliskā eļļa un šie jau uzreiz zina, par ko runa.
Pēdējo reizi laboja
Kurjers - 22. Marts 2012, 21:28, kopā labots 1 reizi.
23. Marts 2012, 13:18
Aizbrauc uz mb busu un paņem febi ražo gan stūres pastiprinātājam gan asd/pumpejamajiem amjiem ... 2 dažādas eļlas!
nav jājūk prātā pērkot domeniksā, principā jebkurš kantoris var pārdot bet daudzi vienkārši nejēdz kas tas ir un kur to bāž ...piemēram autogrosā man zhm gribēja iesmērēt stūrei:doh:
23. Marts 2012, 13:22
23 March 2012 13:18:19 plashs rakstīja:
Aizbrauc uz mb busu un paņem febi ražo gan stūres pastiprinātājam gan asd/pumpejamajiem amjiem ... 2 dažādas eļlas!
nav jājūk prātā pērkot domeniksā, principā jebkurš kantoris var pārdot bet daudzi vienkārši nejēdz kas tas ir un kur to bāž ...piemēram autogrosā man zhm gribēja iesmērēt stūrei:doh:
Domeniksā tās eļļas nemaz nemaksā diez ko dārgāk, cik esmu salīdzinājis. Tas pats. Cilvēkiem kaut kāda fobija no OEM lietām — nemaz nepainteresējas, bet pieņem lēmumus tāpat.
23. Marts 2012, 13:24
23 March 2012 13:22:01 Mizx rakstīja:
23 March 2012 13:18:19 plashs rakstīja:
Domeniksā tās eļļas nemaz nemaksā diez ko dārgāk, cik esmu salīdzinājis. Tas pats. Cilvēkiem kaut kāda fobija no OEM lietām — nemaz nepainteresējas, bet pieņem lēmumus tāpat.
Jā bļin fobija ...4,5ls pret 12ls un 6ls pret 23ls ...man tā fobija uz 4 litriem pilnu bāku nodrošina