Switch to full style
Ko un kā pašiem skrūvēt, padomi, receptes un bildes.
Tēma slēgta

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:06

tātad iegādājos šādus diskus: Attēls briesmīgā stāvoklī. tagad viņi tiek kasīti nost un sāk rasties jautājums, kādā krāsā viņus krāsot? esmu nolēmis, ka tas mini-plaukts man būs pulētas pēc bites pamācības, bet tā arī nespēju izdomāt, kāda krāsa pie sudraba w124 labāk piestāvēs? Vienīgā ideja ir pagaidām melna, bet vēl ir jautājums - cik tālu man taisīt to pulēto maliņu?
btw W124 kaut kas pēc skata uz šitā pusi: Attēls

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:10

Tev taj jau bija viens topiks par dizaina jautājumiem :haha:

P.S. Cik colu diski šitie ir?

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:15

nevajag melnus... melni riteņi "pazūd" liekas, ka vispār riteņu nav...

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:15

08 April 2011 00:10:02 MBex rakstīja:
Tev taj jau bija viens topiks par dizaina jautājumiem :haha:

P.S. Cik colu diski šitie ir?

domāsim uz priekšu, par rītdienu, nevis par w123 vēsturi :D
R15

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:26

Tikai ne melnus :navsuper: pacenties ar pulverkrāsu "Chrome metallic" starp kārtām uzpulēt un spīdēs kā viena dzīvnieka sēklinieki ;)
Sev dzelziniekus tādus uztaisīju(nepulējot) -> Attēls

Dizaina jautājums

07. Aprīlis 2011, 23:42

nu man gribas izbēgt no tās sudraba krāsas, jo auto jau tādā krāsā +/- un arī visu disku standartkrāsa tāda ir :(

Dizaina jautājums

08. Aprīlis 2011, 09:06

Es krāsotu to vidējo daļu (spieķus) tādā krāsā kā ir mašīna. Ja tev tas autiņš ir tieši tāds kā tajā bildē, tad ņemtu tādu krāsu, kā ir lapotnei. Malas protams pulētas un pašus vidiņus ar zvaigzni var atstāt tādus kā ir. Skrūves vajadzētu tad ar hromētām galvām.:super:

Dizaina jautājums

08. Aprīlis 2011, 09:25

es nokrāsotu viņus ar sudraba baloniņu pa 2Ls un pārdotu kādam citam šķūnerim, vieta ņemtu kaut ko smukāku.

Dizaina jautājums

08. Aprīlis 2011, 10:09

08 April 2011 10:25:55 bite747 rakstīja:
es nokrāsotu viņus ar sudraba baloniņu pa 2Ls un pārdotu kādam citam šķūnerim, vieta ņemtu kaut ko smukāku.
Šo atļaušos nosaukt par vienu no visu laiku labākajiem MB disku dizainiem (OK, AMG vēl kā neatkarīgas tūninga firmas darbs) un pašā subjektīvi labākajā jeb Ronal versijā. Vecajiem MB šis dizains kotējas daudz augstāk par visiem oriģinālajiem un citiem ražojumiem.

Ja tīri kā vajag jeb ar lakas noņēmēju, tad vajadzētu redzēt, ka malas jau ir pulētas!!! Tikai matēta laka pa virsu. Ja mēģini ar smilšpapīru, tad sačakarēsi slāni, ko pēc tam normāli neatjaunot.

Par krāsojumu — pēc veciem disku katalogiem vienmēr bijis tā:
1) Dārgākā versija ir ar disku vidiem auto krāsā.
2) Vidējā cenu grupa ar melniem vidiem.
3) Lētākie — sudraba.
Šajā gadījumā ja malas spīdēs un vidus gribi citādus, tad krāso tieši tos 5 resnos spieķus! Pagooglē, ir šie diski visādās versijās uz visādiem auto. Konkrētos Ronal ražoja priekš MB un dārgajām Porsche versijām, ir gan redzēts uz BMW, bet tur kāds laikam caurumus bija pārurbis.

Dizaina jautājums

08. Aprīlis 2011, 13:18

pareizi bite saka, nepiestāv w124 šitie diski, vecajiem w123 un co piestāv, w124 tomēr ir tie AMG monobloki vai kā tur...
Tēma slēgta