Ko un kā pašiem skrūvēt, padomi, receptes un bildes.
23. Jūnijs 2009, 11:05
cau man ir tads jautajums. vai ir iespejas nopirkt prieksa apaksejo aizsarg bleki, vi ari ir jametina tas pats vecais man vins ir galigi salocits un sapujis?
23. Jūnijs 2009, 15:19
viņš praktiski visiem ir galīgi sapuvis. uzzini, cik tas maksātu pie dīlera, vai arī jautā Mizix - viņš arī spekulē ar mb OEM daļām:shura:
02. Septembris 2009, 10:33
Kuru bleķi Tu domā — nevaru saprast! Un vispār, te jau bija tāda diskusija...
Ja domā to pa vidu starp spārniem, tad es vispār neredzu jēgas ap tādu krāmēties, lāpīt, metināt un blablabla, ja tur lien un vispār ko dara. Jo jauns maksāja ap 10 Ls. Domāju, ka jebkura čakarēšanās ap veco būs dārgāka!
02. Septembris 2009, 10:36
Pie vienas šīs diskusijas aktualizēšanas — kurš mums te šobrīd ir / jūtas lielākais speciālists W123 centrālās atslēgas vakuumsistēmas savešanā kārtībā? Viss tā kā būtu, rezerves daļas utt., šo to samainīju, kas nešķita labs, bet tā sistēma tik un tā mazliet streiko — kurš varētu pieteikties tikt ar to galā? baigais? Cits?
02. Septembris 2009, 11:07
02 September 2009 11:36:08 Mizx rakstīja:
Pie vienas šīs diskusijas aktualizēšanas — kurš mums te šobrīd ir / jūtas lielākais speciālists W123 centrālās atslēgas vakuumsistēmas savešanā kārtībā? Viss tā kā būtu, rezerves daļas utt., šo to samainīju, kas nešķita labs, bet tā sistēma tik un tā mazliet streiko — kurš varētu pieteikties tikt ar to galā? baigais? Cits?
Ko nozīmē streiko?
Pats nevari/negribi tikt galā?
02. Septembris 2009, 12:08
Ar to atslēgu bija tā, ka palēnām, palēnām sāka strādāt arvien sliktāk. Nu, kā jau kad kāds pumpītis savu nokalpojis. Tā kā sliktāk slēdzās un pirmās vairs neslēdzās blakussēdētāja durvis, nolēmu, ka tās vainīgas. Nomainīju, kaut pumpītis šķita normāls. Nepatika, ka pašu stieni kāds labojis. Tagad ciet slēdz, vaļā gan ne. Bet tā kā man pie viena tik un tā jāpačakarējas tā nopietnāk ap pakaļējām durvīm, tad labāk to visu darīt reizē un ar garantētāku rezultātu. Citādi es tur visu samainīšu, bet ja nu vaina citur...
P.S. To pievilcēju stienīšu garums ir regulējams — skrūvējot. Īsti neesmu izpratis, kāpēc un kā tie būtu jāpieregulē. Kāds zina?
02. Septembris 2009, 13:13
Pieļauju, ka visu motoriņi ir vienādi, bet attālumi starp atrašanās vietu un slēdzeni durvīm ir dažādi + var pieregulēt attiecību pret slēdznes pozīciju un motoriņa bīdņa pozīciju!
Ja pērk elektriskos motoriņus, tad viņiem tas stienītis (bīdnis) ir garš un pēc vajadzības var nogriezt!
02. Septembris 2009, 13:18
Ar to priekšējo bleķi jau bēda tāda, ka tur ne tikai tā štrunta līstīte mēdz palikt briesmīga. Tur izšķobās viss, gan spārnu gali, gan tie visi apkārtējie bleķi.