Tēma slēgta

Ziema Tuvojas !

02. Oktobris 2006, 13:10

:D "kas der visam- neder nekam!"

Ziema Tuvojas !

02. Oktobris 2006, 13:17

[user]85971|dadziic|[/user]:D "kas der visam- neder nekam!"

Nepiekritīšu... M+S nav vissezonas riepa. Mud+Snow nenozīmē,ka viņa ir braucama pa asfaltu.
No pieredzes varu ieteikt labu M+S riepu: Dunlop Wintersport M3. Superīga saķere, bet samērā ātri nodilst. Kādas 2 ziemas sezonas un riepa jau ir 10-15 latu vērta :D Citiem patīk tādas.
Attēls

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 16:02

Dāmas un kungi, ko Jūs ieteiktu priekš W124-tā dīzeļmerša smagiem ziemas apstākļiem (sniegs, ledus - redz, dzīvoju laukos, kur greideris un ceļu kaisītājs ir retums) izmērā 195/65/R15. Vienīgi ir ierobežojums, ka laikam jau vairāk par Ls 60 par riepu atdot negribas.
Pirelli Winter Carving, GY UG500, Sava Eskimo Ice...???

Divas sezonas nobraucu ar atjaunotajām Unigom - no braukšnas viedokļa vainas nebija nekādas, bet nu tas TROKSNIS...

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 16:26

Man bija GJ UG 500 super ar labākām es neesmu braucis.

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 18:28

[user]622|dzieburs|[/user]Dāmas un kungi, ko Jūs ieteiktu priekš W124-tā dīzeļmerša smagiem ziemas apstākļiem (sniegs, ledus - redz, dzīvoju laukos, kur greideris un ceļu kaisītājs ir retums) izmērā 195/65/R15. Vienīgi ir ierobežojums, ka laikam jau vairāk par Ls 60 par riepu atdot negribas.

Divas sezonas nobraucu ar atjaunotajām Unigom - no braukšnas viedokļa vainas nebija nekādas, bet nu tas TROKSNIS...

Ir ko ieteikt. Negribu teikt, lai te karš neizceļas, ka šīs būs labākās. Bet pēc cena/jēga un laukiem ok. Michelin Ivalo2 ar radzēm. Kā reiz 195/65R15 un kāreiz W124 2,5D. Pirku jaunas 198Ls kopā, ar autiņu pa dienu brauca sieva darba vajadzībām gan pa pilsētu gan ārpilsētu un vakarā vai izejamās dienās pa abiem. Divas ziemas vidēji kārtīgi kaplēts un vēl super stāvoklis. Tikai autiņš diemžēl jāpārdod būs. Pēc žurnālu testiem tajā laikā bija varbūt kādas 5-6ās pēc labuma.

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 18:35

tieshi no Tavaam piemineetajaam: GY UG500 buus visjeedziigaakaas. man liekas, ka ap to pashu ciparu griezhas arii Gislaved Nord Frost 3/4 - sev uz mersha tiku paarbaudiijis, perfekta riepa.

atjaunotaas - Master, imho ljooooti laba price/performance attieciiba, arii skaljuma zinjaa normaali. man taadas meetaajaas uz ziemas auto pagaajushoziem - njemot veeraa, ka diezgan slimiigi reageeju uz skaljaam riepaam, tad shajaa gadiijumaa likaas ok.

[user]622|dzieburs|[/user]Dāmas un kungi, ko Jūs ieteiktu priekš W124-tā dīzeļmerša smagiem ziemas apstākļiem (sniegs, ledus - redz, dzīvoju laukos, kur greideris un ceļu kaisītājs ir retums) izmērā 195/65/R15. Vienīgi ir ierobežojums, ka laikam jau vairāk par Ls 60 par riepu atdot negribas.

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 19:18

Es pagājušo ziemu braucu ar GISLAVED NORD FROST,nu nav jau sliktas , bet ar GJ UG 500 nesalīdzināt GJ man labāk patīk,it sevišķi jutams tas ir līkumos uz izslīdēšanu. Tas ir tikai mans viedoklis un pieredze.

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 19:32

Maby kadam vajag ziemas riepas pa leeto - 195/65R15? ja kas privataja :sleep:

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 20:22

Es braukāju ar Michelin 4x4 Alpin (Kaut kā tā) un esmu baigi apmierināts..... pagaidām..... :D

Ziema Tuvojas !

23. Oktobris 2006, 20:37

ja kadam patik braukat ar radzotajam riepam...
te nu ir mans mednieku stasts, ka viens kekss ar stellu (mopedu) visu ziemu brauca:
Pec ta keksa vardiem - sis esot panemis skruves uzgrieznus un paplaksnes, vienu stellas riepu. Saurbis taja riepa paris desmitus carumus un saskruvejis skruves ar plato cepuriti uz aru. Starp kameru un skruvem ielicis vienu beigtu kameru, lieta darita. Pieminot atsauci uz stasta autoru. Pec vina vardiem: vieniga problema bijusi bremzejot, nedaudz dzirksteļoja :D. Pozitivais, ka skruves ljoti vienmerigi izdila kopā ar riepu.
Tēma slēgta