29. Septembris 2006, 14:11
[user]1123|OZOLS|[/user]RoF pēc idejas ir domāts autiņiem bez rezerves riteņa.
Pareizāk sakot OBLIGĀTS. Pārējiem nav vajadzības.
Man arī bez rezerves riteņa komplektācija nāca. Es gan neriskēju un nopirku b/u cīsiņu;)
29. Septembris 2006, 14:31
Nu tad jā. Tagad tā ir problēma. BMW īpašnieki arī meklē cīsiņu, un pagaidām nekā.
29. Septembris 2006, 14:51
[user]1123|OZOLS|[/user]Nu tad jā. Tagad tā ir problēma. BMW īpašnieki arī meklē cīsiņu, un pagaidām nekā.
Latvija joprojām uz koplietošanas ceļa var sasist ne tikai riepu bet ari disku. Pagājušo gadu ar A klasi (pirktu faterlandē) un zemprofilenēm izbraukājam visu eiropu, kalnus, Lietuvu galu galā. Bet iebraucot naktī LV, netālu aiz Meitenes RKP, bija vienigais un ptrmais kirdik riepai/diskam pa eiropu. Labi ka bija "cīsiņš" bija komplektācijā
29. Septembris 2006, 14:55
Nu bezrezerves riepu komplektācija pie mums varēs veiksmīgi darboties labi ja pēc 10 gadiem. Tas nu gan tiesa.
01. Oktobris 2006, 19:56
[user]2|SZ|[/user]
[user]630|Holokous|[/user] man tēvs vispār 90 gadu vidū ziemā braukāja ar parstajām vasarenēm... :evil: un nekas viss kārtībā... 8)
ar to nevajadzetu lielities.........es tev tuvuma ziemaa neradishos 8D
Jāatceras, ka padomju gados kad brauca ar ziguļiem vispār ziemenes nebija un visi problēmu nebija. Tā kā nav ne vainas ar ar vasarenēm tik lēnāk jabrauc. Pats priekš ziemas iepirku audi coupe quattro, uzlikšu šipus un uz braukšu taka puika!
01. Oktobris 2006, 20:21
Nuss, pusi ziemas nobraucu ar shipeneem, pusotru bez shipiem, un bez shipiem labaak patika. Besī šipu troksnis, un ja ir asfalts bet nav sniegs vai ledus pa virsu, tad sliid kaa maza maita. Bez šipenēm problēmas tiešām tik tad, ja jābrauc kaukur dziļā ellē ārpus Rīgas. Ok, esmu pāris reizes iestidzis Rīgā kaukur parkojoties, bet cik aceros, visas reizes kautkā saviem spēkiem esmu ticis ārā (ne jau pats stumjot, bet pamazām ar mašīnu rokoties ārā). Tajās situācijās šipi anyway neko daudz devuši nebūtu. Tā kā uz šipiem kā opciju vairs neskatos...
01. Oktobris 2006, 22:08
Par šipiem piekrītu. Bet ir atšķirība kādus šipus liec. Ir tādas riepas, kur ir maz, bet palieli šipi, un ir tādas,kur ir daudz,daudz mazu šipu. Manuprāt ar pēdējām vajadzētu būt labāk. Bet to lai Ozols komentē
02. Oktobris 2006, 07:49
....man nekad muuzhaa nav bijushas nevienai mashiinai ziemas riepas ....visaam tik M+S...un nekad nav bijuhsa probleemas ziemaa ne pilseetaa ne mezhaa....un nav jaapeerk speciaali diski ziemeneem vai katru rudeni jaabrauc uz servisu gumiju mainiit no vasaras uz ziemu. :whistle:
02. Oktobris 2006, 08:06
[user]540|RICHY|[/user]Par šipiem piekrītu. Bet ir atšķirība kādus šipus liec. Ir tādas riepas, kur ir maz, bet palieli šipi, un ir tādas,kur ir daudz,daudz mazu šipu. Manuprāt ar pēdējām vajadzētu būt labāk. Bet to lai Ozols komentē
.gif)
Uz vienu riepu ir + - 120 radzes. Tas ir atkarībā no izmēra, bet parasti 100-120
02. Oktobris 2006, 12:36
Pievienojos M+S variantam. Tas varētu būt labākais.