Tēma slēgta

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:09

Noliec blaksu un apskaties, ka tie ir pilnīgi, pilnīgi citādi, visi stiprinājumi citādi, tur viss būs jāpārtaisa. Pirms 10 gadiem tādu redzēju, to nevar nepamanīt. Jo man jau te ar vienu AMG reduktoru ir līdzīga problēma, kaut tas vizuāli ir daudz, daudz līdzīgāks dzimtajam reduktoram, kā W123 reduktors.

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:11

Otrs — ASD neies... Jo tad jāmaina viss ABS / ASD bloks, visa elektronika un vēl jāizdomā, kā tam nodrošināt pareizu spriegumu — W123 tas tomēr pilnīgi cits...

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:13

Vispār, ko Tu čakarējies ap šādām nejēdzīgām idejām??? Lētāk un drošāk ieviest 2 auto — vienu braukšanas kaifam bez kādiem štruntiem, kur pāris pedāļi un stūre (man W107) un otru ar visādiem vipidroniem citai braukšanai. Nevar un nevajag vienā auto iedabūt visu.

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:22

Kas vainas idejai? 8D Es tak nesaku, ka 4x4 gribētu uztaisīt, un turklāt jau rīt! :D
Gan jau ne tādas lietas vien var realizēt... Pie vainas laikam fakts, kā šī ir vienīgā pakaļas piedziņas mašīna, ar kuru esmu braucis, un kurai nav bloķis. Man tas liekas kkāds tizluma kalngals, ka auto var nīkulīgi griezt to vienu ritenīti stāvot dažu grādu slīpumā.
Bet tas jau tā, ienāca ideja prātā, un labāk visu uzreiz noskaidroju, nekā gadu prātošu - kas būtu ja būtu.
Un jā, ilgtermiņā šitais noteikti nav izmantojams, kā pamata pārvietošanās līdzeklis.

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:28

Mbex, tam 123 reduktoram var sametināt satelītus un būs Tev 100% bloķis :lol:

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:37

Un ko vel būtu jāpiemtina, lai būtu 4x4? :D

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:39

[user]1447|MBex300|[/user]Un ko vel būtu jāpiemtina, lai būtu 4x4? :D

nu kādas quattro audi piekari var piemetināt. bet par to pašu metināšanu nesmejies gan, žiguļiem tā arī taisa!

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:39

[user]1447|MBex300|[/user]Kas vainas idejai? 8D Es tak nesaku, ka 4x4 gribētu uztaisīt, un turklāt jau rīt! :D
Gan jau ne tādas lietas vien var realizēt... Pie vainas laikam fakts, kā šī ir vienīgā pakaļas piedziņas mašīna, ar kuru esmu braucis, un kurai nav bloķis. Man tas liekas kkāds tizluma kalngals, ka auto var nīkulīgi griezt to vienu ritenīti stāvot dažu grādu slīpumā.
Bet tas jau tā, ienāca ideja prātā, un labāk visu uzreiz noskaidroju, nekā gadu prātošu - kas būtu ja būtu.
Un jā, ilgtermiņā šitais noteikti nav izmantojams, kā pamata pārvietošanās līdzeklis.

Nuuuuu... Tas jau ir tāpat kā jauno Quattro īpašnieki lielās ar pilnpiedziņu, kaut reāli tā pieslēdzas hvz kad un tas ir parasts priekšpiedziņas auto ar (varbūt kaut kad 3x ziemā) nostrādājošu ekstru. Normālā ielas režīmā tas varbūt kaut ko "pagarina", bet tas arī viss. Ja speciāli netaisies šo funkciju lietot, tad neredzu jēgu.

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:51

Rallijā es protams nedomāju piedalīties...vismaz pagaidām :D Bet citas sajūtas tomēr ar to bloķi ir
Par tiem quatriķiem tā ir. Pašam visādi stulbi gadījumi bijuši - nezināju, ka šim patstāvīgā ir priekša :)

Par reduktoru...

12. Februāris 2009, 16:53

MBEX, nopirkšu vienu instrumentu un par lielu naudu saspriegošu to Tavu reduktoru. kādi 30-40% bloķis būs Tev!
Tēma slēgta