Tēma slēgta

Disku remonts. Kur?

12. Marts 2007, 14:36

надо будет туда заехать посмотреть что к чему, а то на днях был в пару сервисов, посмотрев что у них получаеться по качеству, сразу передумал отдовать свой в их кревые руки.
можно говорить сколько угодно, но лудше посмотреть уже на готовую работу!!!!! :ninja:

Disku remonts. Kur?

12. Marts 2007, 15:22

Diskus ideāli var dabūt vienu reizi – rūpnīcā. Lietos ar smilšu strūklu apstrādāt nedrīkstētu, jo metāls ir mīksts un paliek mikrobedrītes kā apelsīna mizai. Vēl sliktāk, ja izmanto sliktas, ar sāļiem bagātas smiltis (kuģubūvētājiem vienalga, jo tāpat kuģis vēlāk sālī iemērksies, bet daudzi iesaka braukt krāsu tīrīt tieši tur...). Attiecīgi pie mums piedāvā parasto krāsošanu, kas pēc definīcijas nekad nebūs tik noturīga kā oriģinālā. Paši zināt, ka auto saskrāpēt nav grūti, ja tāpat nokrāsoti diski, tad tie pa zemi, akmeņiem skrāpējas vēl ātrāk. Izeja būtu pulverkrāsošana (rūpnīcas variants), bet to pie mums piedāvā tikai dažas vietas, bet tā ir (būtu jābūt) dārgai. Ja reklāmā karājas šis maģiskais vārds, bet cena parasta, tad es neticu, ka nekrāsos vienkārši ar baloniņu. Problēma aktuāla, es arī visu ziemu esmu nogulējis un pāris disku komplektus nesavedis kārtībā. Vienu es pat būtu gatavs atļaut krāsot citiem, bet pie otra komplekta sēdīšos pats – tas man daļēji hromēts un par 95% esmu pārliecināts, ka to man sveši krāsotāji sacūkotu un pēc tam nekāda hroma vairs nebūtu.

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:09

http://www.autopia-carcare.com/realwhda.html

Izskatās jau labi, varētu būt pašam jāpamēģina. Un šajā lapā vispār var meklēt kādas labas pamācības, jātiek garām tikai visu to līdzekļu tirdzniecībai, kas parādās pirmā.

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:10

bvet nu tad nav neviena Riga, Latvija, kas kaut cik normali njemtos ar disku remontiem ??? ka tas var buut ?

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:11

pilnigs fufelis...Mix tu tam tici ka var sanakt kaut kas labs no balonina ...mulkibas

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:12

[user]2|SZ|[/user]bvet nu tad nav neviena Riga, Latvija, kas kaut cik normali njemtos ar disku remontiem ??? ka tas var buut ?

neviens nav spejigs maksat tadu naudu par diskiem, jo ir nenormali darbietilpigs processs

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:16

nu nu nu...ja es redzu rezultatu, ari 150 Ls par disku nav nekas ;)

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:17

[user]2|SZ|[/user]nu nu nu...ja es redzu rezultatu, ari 150 Ls par disku nav nekas ;)

nu re tu esi ar mieru es domaju ka esi retu retais

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:21

tad kur taisa?

Disku remonts. Kur?

16. Marts 2007, 14:23

es nezinu kru taisa, bet zinu ka tas darbs ir ietilpigs, pats esmu restaurejis savus diskus kas bij sen un bij kluda - daudz laika vaig
Tēma slēgta