02. Decembris 2005, 14:30
[user]622|dzieburs|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]Itāļus un ķieniešus ņemt nevajag. Lemforderu vajag ņemt.
No savas puses es neieteiktu arī Lemforder bremžu diskus, jo man tie sāka čīkstēt un nedaudz mesties drīz pēc uzstādīšanas, bet iztikt. Par šo faktu informēju arī pārdevēju, kurš piekrita, ka bremžu disku kvalitāte Lemforderam ir nu tā, ne pārāk, tāpēc vairs nemaz tos netirgojot.
Bremze čīks ne jau disku vainas pēc ,bet gan nekvalitatīvo bremžu pēdu dēļ.Parasti Tās ir lētās pēdas ,kuras ir cietas.Tās parasti čīkst un ļoti slikti bremžē.
02. Decembris 2005, 14:35
Par tām pēdām arī taisnība. Tās cietās vēl arī ēd disku.
02. Decembris 2005, 14:45
Kad mainīju priekšējos diskus, liku Lemforder diskus kā arī Lemforder klučus. Čīkstēt sāka jau pēc kāda mēneša. Mans fāters uzlika Lemforder diskus, bet kluči bija Ferodo. Čīkstēja mums abiem. Loģiski runa iet tikai par jaunām detaļām un par nodilušiem klučiem nevarbūt ne runa. Vienīgais secinājums kas radās - vainīgi diski.
02. Decembris 2005, 15:08
man bija interesanti ar golfu: uzliku priekšā jaunas "kalotkas" kautkādas pašas lētākās noname. Pēc kāda gada sāka raustīt stūri bramzējot - skatījos kas par vainu. Varenie bremžu kluči nebija nodiluši vairāk par 2 mm, bet toties bremžu disks bija pārvērties par zilu žileti
.gif)
re kā gadās...
02. Decembris 2005, 15:18
[user]83747|pinguin|[/user]man bija interesanti ar golfu: uzliku priekšā jaunas "kalotkas" kautkādas pašas lētākās noname. Pēc kāda gada sāka raustīt stūri bramzējot - skatījos kas par vainu. Varenie bremžu kluči nebija nodiluši vairāk par 2 mm, bet toties bremžu disks bija pārvērties par zilu žileti
.gif)
re kā gadās...

:teeth:
02. Decembris 2005, 15:29
[user]608|Pastnieks|[/user]No kāda modeļa ir tie diski?
C107
02. Decembris 2005, 15:54
[user]83747|pinguin|[/user]man bija interesanti ar golfu: uzliku priekšā jaunas "kalotkas" kautkādas pašas lētākās noname. Pēc kāda gada sāka raustīt stūri bramzējot - skatījos kas par vainu. Varenie bremžu kluči nebija nodiluši vairāk par 2 mm, bet toties bremžu disks bija pārvērties par zilu žileti
.gif)
re kā gadās...
Visticamāk pirki "Latgalītē", kā es gadus 5 atpakaļ
02. Decembris 2005, 15:56
Ja braukšanas stils ir mierīgs, tad var droši likt Delphi bremžu diskus.
Tikai nekādā gadījumā nevajag likt Remsa, vai Delphi klučus.
Iesaku Pagid, vai SCT. Un pēc disku maiņas pirmos 300 km ir jābremzē ļoti maigi, savādāk būs tā pat,kā pirms tam.
P.S Mainot diskus vajag obligāti kārtīgi notīrīt stupicas. :!
Ja kas delphi diskus var nopirkt iekš Kemi
02. Decembris 2005, 16:25
jā tās rūsas tur ir pietiekami lai traucētu diskam blīvi piegulēt. pēc teorijas jau pietiek ar divām sotkām lai justu jau uz pedāli..
02. Decembris 2005, 16:31
pats par sevi saprotams arī ka nedrīkst atstāt vecos klučus kad maina diskus, jo viņi nebūs līdzeni iediluši. Vai nu vismaz kā es darīju - uzliku uz frēzes un nofrēzēju paralēlus.