28. Augusts 2008, 09:55
Es nu jau jāsaka regulāri iepērkos reifendirekt. Pārskaitījums tepat vietējais, tā kā nekādu problēmu. Ar piegādi ir visādi -- ja veicas, tad pēc nedēļas tās ir klāt, bet gadījās mēnesi nočakarēties un ar šiem lamāties, jo bija kaut kur pazaudējuši manu pasūtījumu. Tādā gadījumā bez vācu valodas zināšanām neiztikt. Protams, jāizvēlas piemērota piegādes adrese, kur vienmēr darba laikā būs kāds, kas riepas var pieņemt. Pa pastu nesūta, bet kaut kāda sava firma, kas ar smagajiem / busiem mantas izvadā. Vismaz tāda mana pieredze.
M+S ir ziemas riepu marķējums, tas nenozīmē vissezonas, kaut ar tām riepām var braukt visu gadu. parasti jārok dziļāk, jo ir riepas ledum, ir ziemai, ir kategorija, kas ir viduseiropas ziemas riepa (ja pareizi nosauku atceros). Tas būtu tādai Vācijai. Pie mums tās ir pēdējais mēsls un ziemā maza atšķirība no labām vasaras riepām ar labu protektoru. Tā kā tās pirkt noteikti nav jēga, jo reāli darbojas līdz -5 grādiem max.
Richy, piedomā par sava auto masu un zs. Pēdējie pamatīgi nodarbinās riepas un elektroniku. Es arī neņemtu kaut kādas dziļas ziemas riepas, bet gumijai ir jābūt labākai par C124 riepu gumiju. Aprunājies ar tiem, kas ziemās braukājuši ar jaudīgajiem motoriem un kam bijuši 5,0l merši. Ar tādiem ļoti maz vajag, pats pagājušajā ziemā ar pakaļējo buferi ieslīdēju vārtu stabā tikai minimāli uzgāzējot -- nospolēju un auto slīpumā uzreiz bija pret stabu. Bet braucu tur jau n gadus un nekas nebija atgadījies lai kādi būtu bijuši laikapstākļi. Tik mazos ātrumos elektronika nestrādā, tikai riepas. Bet attiecīgi zs izgriež riteņus un var sanest momentā. Neņemšos ieteikt konkrētas riepas, tomēr šis noteikti nav gadījums, kad ir vērts mēģināt ietaupīt. Es labāk paņemtu riepas, kas ātrāk nodilst, nekā lieki stresotu par potenciāliem bojājumiem.
28. Augusts 2008, 09:59
nez, Mikus, kas Tev tur atgadijās, bet jāmāk ir braukt un nekur stabā nevilks
.gif)
Sev esmu uzstādijis mērķi nopirkt ziemas riepu ar ilgāku kalpošanas laiku.
Nav noslēpums, ka krutākās ziemenes ātrāk nodilst, jo gumija ļoti mīksta. Vienkārši, pamaniju tajā reifendirect testā, ka M+S kalpo ilgāk un protektors arī ir lādzīgs.
Tad var būt kāds var ietekt ko citu?
28. Augusts 2008, 10:07
offtop: laisju to postu par ziema saslīdēšanu ar 5.0 un iedomājos nezcik viņš ziemā rīs - 20 grādu temperatūrā

kamēr uzsils...
28. Augusts 2008, 10:08
Pats labi zini manu pagalmiņu. Kad zs ir x2, tad viss notiek daudz vienkāršāk un pie 3 km/h elektronika nepalīdzēs. Vari aprunāties ar Valdi, viņam arī atceros, ka bija smaga pieredze ar ziemas riepām un lieliem motoriem.
28. Augusts 2008, 10:09
rīs tik, cik būs bākā

man 3,0 rija 18 litrus, kad bija auksts. Gan jau šis ēdīs kādus 30
28. Augusts 2008, 10:10
[user]379|Mizx|[/user]Pats labi zini manu pagalmiņu. Kad zs ir x2, tad viss notiek daudz vienkāršāk un pie 3 km/h elektronika nepalīdzēs. Vari aprunāties ar Valdi, viņam arī atceros, ka bija smaga pieredze ar ziemas riepām un lieliem motoriem.
jāmāk braukt, vairāk mannav ko pateikt.
28. Augusts 2008, 10:12
Hihihihiiii... Nez, kurš no mums ziemās paņem apmales... Pie auto ir jāpierod un Tev būs pirmā ziema. Vecā pieredze derēs par 50%. Lai veicas!
28. Augusts 2008, 10:13
Richy! Nespļauj akā no kuras pats dzersi. Gadījumi ir visādi un nav ko brīnīties, ka sanāk šaizītes. Lai arī cik labi tu brauktu, šizes ir bijušas un būs. Mēs visi esam tikai cilvēki
28. Augusts 2008, 10:13
kopš ir C124, neviena apmale nav paņemta.
28. Augusts 2008, 10:14
es runāju par to, ka dēļ 5,0 motora nav speciāli jāmeklē riepas priekš lielas jaudas mašīnām.