Tēma slēgta

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 08:21

tur visu laiku atlaides :lol:

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 08:51

[user]540|RICHY|[/user]ja esmu pareizi sapratis, tad 7,5 eiro par riepu :whistle:

tas ir līdz mājas durvīm?

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 08:53

vot to jau es nez. neesmu tik sīki lasijis noteikumus.
SZ ir sūtijis no turienes. gan jau zinās pastāstīt sīkāk.

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:04

[user]381866|stuntman|[/user]Nu bet loģiski! Es jau kuro gadu ziemu braucu ar M+S, un tagad, ja ieiesi riepu veikalā un nopirksi ziemenes, tad, atbraucot mājās, redzēsi tos pašus M+S burtiņus uz tām!

Principā M+S ir ziemas riepas. Sniegs +dubļi.
Tagad jau kādus gadus ziemas riepām liek virsū sniegpārsliņu, bet M+S tapat nozīmēziemas.
Vissezonas riepas - skopu cilvēku izdomājums un atrunas. Uzskatu, ka ziemai jāpērk ziemas riepas un vasarai - vasaras. Riepu īpašības un uzvedība uz ceļa ir adekvātas līdz ar to. Es jau gadus braucu ar ziemas riepā, kas domātas Eiropas vidienei(GY UG 5;6;7;Performance), nevis Skandināvu tipa, kas ātri dilst.
Un ja kāds grib ieekonomēt, vai piem.80 k km(rupji) nobraukums ar divu riepu veidiem ir dāŗgāks kā 80 k km nobraukums ar 2 pāriem t.s. "vissezonas" riepu?

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:31

[user]1066|mersovod|[/user]Vissezonas riepas - skopu cilvēku izdomājums un atrunas. Uzskatu, ka ziemai jāpērk ziemas riepas un vasarai - vasaras. Riepu īpašības un uzvedība uz ceļa ir adekvātas līdz ar to.

Nu, diezgan kategoriski teikts.
8)

Mums golfam noskrējiens zem 10k pa gadu. Un tad vēl jāties ar riepu maiņu 2x gadā??
2 pārus jaunu riepu nevarēs nobraukt pa 10 gadiem tādā ātrumā.
Un 10 gadus tā mašīna diezvai būs pie mums.
Tā kā apsvērumi ir visādi.

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:33

pag, tiešām kāds uzskata, ka M+S ir vissezonas riepa? Es biju domājis, ka M+S ir domāta tādiem laika apstākļiem, kā pie mums - to sniegs, to dubļi. Vasarai jau M+S galīgi neder...

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:35

M+S ir vissezonas riepas!

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:37

Kapēc neder? Katrai riepai ir savi parametri, Ātruma ierobežojumi, darba temperatūras. Vienkārši ir jāpiemeklē un viss ir kārtībā. Vasaras jau mums arī vairs nav nekādas karstās!

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:39

nu nez, M+S pa safaltu dikti jau slīd un trokšņo...

Ziema Tuvojas !

28. Augusts 2008, 09:41

[user]540|RICHY|[/user]pag, tiešām kāds uzskata, ka M+S ir vissezonas riepa? Es biju domājis, ka M+S ir domāta tādiem laika apstākļiem, kā pie mums - to sniegs, to dubļi. Vasarai jau M+S galīgi neder...

Kapēc neder? Es zinu pāris cilvēkus (sevi tai skaitā) kas M+S pērk nevis kā izeju lai nepirktu šipenes, bet vienkārši vasarenes, un laimīgi brauc līdz uznāk iemesls tiešām likt ziemas riepas. Un ja tomēr ziemai uznākot nav iespēja (nauda, laiks utt) lai uzliktu ziemas riepu, tad var droši braukt, jo virsū nav nekādi sliki.
Tēma slēgta