Tēma slēgta

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 11:37

Es savu izvēli izdarīju jau uz iepriekšējā autiņa. Bez šipiem. Arī tagad MB 300 TD ir apauts ar Gyslaved soft frost M+S. Diski 15`` ,riepa 195/65. Auto iet mīksti un klusu. Visur kur vajag esmu ticis, neskatoties uz to, ka riteņi stumj auto, nevis velk. Galvenais, lai ir svaiga gumija, jo ar pacietu būs tūtā... Nu un protams, ziemā ar lielu un smagu auto ir tīkamāk braukt.

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 12:10

Šorīt man iestājās "baltais šoks" - aiz loga pāris cm bieza sniega kārta, bet auto kājās vēl vasaras kurpes! :blink:
Varu tikai iedomāties, kas tagad notiek riepu servisos! :)

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 12:44

pēc loģikas ziemenes vajadzētu montēt jau pie +8( nu varbūt +5)
jo vasaras gumija paliek pavisam cieta šajās temperatūrās, a ziemā vajag mīkstu gumiju... :!

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 13:53

ara sniegs, ledus vietam, bet man tas netrauce... :steering:

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 13:54

[user]130866|JanisK|ziemenes pie +8[/user]pēc loģikas ziemenes vajadzētu montēt jau pie +8( nu varbūt +5)
jo vasaras gumija paliek pavisam cieta šajās temperatūrās, a ziemā vajag mīkstu gumiju... :!

exactly!

Ziema Tuvojas !

02. Novembris 2006, 15:36

Beidzot es arī, ar OZOLA atbalstu, tiku pie ziemas riepām! :)

Ziema Tuvojas !

03. Novembris 2006, 10:17

Ozols un vinja riepas rulle!!!! :P :headbang:

Ziema Tuvojas !

27. Augusts 2008, 22:03

zinu,ka dikti agri, bet kal ragavas vasarā, ratus ziemā :D

Sakarā ar klimatiskajiem apstākļiem Rīgā, sāku domāt - ko pirkt riktīgās ziemenes vai M+S?
Cik skatijos testus, tad M+S kalpo ilgāk par ziemenēm. Vai ir vērts iespringt uz to mīksto gumiju?

Ziema Tuvojas !

27. Augusts 2008, 22:08

Nu pagāšzgad akut arī nebija īstas ziemas, uzliku savam radžotās, nu teikšu nekāda vaina, domāju ka labāk ziemā ziemenes vasarā vasarenes, nav ko tur daudz! :)

Ziema Tuvojas !

27. Augusts 2008, 22:09

nē, nu ar vasarenēm arī braukt netaisos :D
Vinekārši, man tas riepu zimērs dārgs, tādēļ gribu nopirkt vienīgās un īstās :D
Tēma slēgta