Tēma slēgta

Skruves

07. Maijs 2008, 12:05

kaut vai ar gultņu smēri sasmērēt vajag

Skruves

08. Maijs 2008, 15:53

par tam skruveem pa 7,70 tas bija originalas no domeniksa!!! taa kaa citu nav

Skruves

08. Maijs 2008, 15:56

un par to trubu, lai atskruvetu, laikam ne visi saprot kaa izskatas wis skruves, vinjas ar trubu nedrikst, jo skruve ir savdabiga - skruves galva ir kadus 5 cm talak no diska, meginawu ielikt foto ja sanaks,

Skruves

08. Maijs 2008, 15:58

tak paņem normālu muciņu 17 un atskrūvē

Skruves

08. Maijs 2008, 16:12

skruves foto ir mana profila :)

Skruves

08. Maijs 2008, 19:30

Piekriitu par nigrolu, laba lietinja, sencim smagajam taa ka vien smeereejam- idiaali!! :)

Skruves

08. Maijs 2008, 20:46

[user]464089|Roliss|[/user]Piekriitu par nigrolu, laba lietinja, sencim smagajam taa ka vien smeereejam- idiaali!! :)

Smaġajiem smērēt skrūves... :whistle: Cik zinu lielākajā daļā ES valstu ir nenormāli sodi, ja uzķer ar saeļļotām skrūvēm! tikai interesanti kā to uzķer...?! :P

Skruves

08. Maijs 2008, 21:27

[user]221196|Juniors|[/user]
[user]464089|Roliss|[/user]Piekriitu par nigrolu, laba lietinja, sencim smagajam taa ka vien smeereejam- idiaali!! :)

Smaġajiem smērēt skrūves... :whistle: Cik zinu lielākajā daļā ES valstu ir nenormāli sodi, ja uzķer ar saeļļotām skrūvēm! tikai interesanti kā to uzķer...?! :P

Kur tādi brīnumi dzirdēti??? Pilnīgs apsurds

Skruves

08. Maijs 2008, 21:58

[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]man skrūves ir apsmērētas ar grafītsmēri :whistle: Ļoti labs efekts.

ļoti plāni jau var, bet ļoti plāni.....

Savulaik, padomijas laikos, bija auto, kur ratiem kreisā pusē bija kreisā vītne, labā pusē, -labā vītne. Iemesls, kreisā pusē labā vītne nāca pati vaļā....
Protams, disks tajos laikos nesēdās tā uz viduča, kā tagad, bija -cik ar uzgriezni pievelc, tik ir...

He! atcerējos, kā man, braucot ar fūri, ritenis apdzina.... Braucu, tieši paskatos spogulī, a man ritenis apdzen :D Labs skats :D Tagad smieklīgi... a tad, nebija mans auto, ne domkrata, ne atslēgas, 30 tonnas kravas... Labi, ka švāģeris tajā dzīvoja...

Offtopic - :handshake: tieši tāda pati sitūācija, tikai man bija fāteris kā pārinieks un nācām mājās tukšā. Vienmēr fāteris saka - pārvelc skrūves, pārbaudi spiedienu ( ja ne par ratiem no savas kabatas maksāsi), un stropas arī novelc pirms iebrauc pilsētā :D :D
Tēma slēgta