30. Decembris 2006, 11:34
[user]379|Mizx|[/user]Man tur eļļa gan nav to bums ne palielinājusi, ne samazinājusi. Ar sliktu un nepiemērotu degvielu gan sitiens bija un ir lielāks... Tagad pat vēlreiz servisā apskatīja to kārbu un vienīgais secinājums -- ja gribot bez sitiena, tad tā tomēr ja`jauc vaļā un jāskatās, kas notiek tur iekšā.
A kādu Tu lej?
30. Decembris 2006, 11:39
[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]8980|Bismarks|[/user]Kāda kārba Tev 5-pak ,tipa sestā??Mož vajag Domeniksā eļļu nopirkt,bet ceniņa ziniet ...
Nē, 4-pakāpju, a no Domenika man pumpas metās :whistle:
Tad jau var dzīvot ,citādi 8Ls litrā, ne tikai pumpas metās ,bet atsevišķas ķermeņa daļas nolaižas...
30. Decembris 2006, 11:40
[user]8980|Bismarks|[/user]
[user]156395|Nompelis|[/user]
[user]8980|Bismarks|[/user]Kāda kārba Tev 5-pak ,tipa sestā??Mož vajag Domeniksā eļļu nopirkt,bet ceniņa ziniet ...
Nē, 4-pakāpju, a no Domenika man pumpas metās :whistle:
Tad jau var dzīvot ,citādi 8Ls litrā, ne tikai pumpas metās ,bet atsevišķas ķermeņa daļas nolaižas...
30. Decembris 2006, 12:52
Tajā auto, kas taisa "bums" kaut kad tika ielieta ESSO eļļa automātiskajām kārbām, bet tā jau tur ir nezināmu laiku / nobraukumu, tad varētu būt jāpamaina. Otrā -- ne mazākās nojausmas. Uzticēju privāti labi pazīstamam meistaram un niansēs neiedziļinājos.
30. Decembris 2006, 13:33
Mājās braucot ieliešu RVS, ja kas....... (kam tagad viegli)
Par izmaiņām, + un - aprakstīšu kaut kad.
02. Janvāris 2007, 20:17
Pagaidām sliktāk nav, liekas ir pat mazliet jaukāk, nav to izteikto - bum.
Nobraukti gan tikai kādi 90km.
02. Janvāris 2007, 20:50
Jāpaskatās kā Tev ies ,manam bijušajam auto čoms arī visu laiku uztraucās ,ta uzstiepj tā kārba ,ta bums uztaisa šis visu laiku vaimanā ,eļļa mainīta,filtrs arī...Uz Gogoļa ielas SAAB veikalā kā reiz tā ķīmija manliekas ir ...Bija vismaz...
25. Janvāris 2007, 11:43
Esmu lējis meh. kārbā. Efekts ir "0"
25. Janvāris 2007, 11:45
Garantiju dod tikai nodilušo detaļu maiņa, jeb kārbas remonts!!!!!!!!!
25. Janvāris 2007, 13:57
straadaaju GSR sporta klubaa, tur RVS tiek izmantot sporta autinniem un rezultaats ir tiessaam neticams!!! nezinu kaa ar automaatiem bet parastaam kaarbaam, motoram un redinnam ir ok. pats ar saleeju motoraa un pazuda biivainaa grabonna.