02. Decembris 2005, 10:23
Nav ko ņemties ar virpošanu. Man bija tā:
Priekšējie diski bija sadiluši. Braucu līdz sāka vibrēt. Nomainīju uz jauniem. Nobraucu vienu dienu. Laikam izdarīju, kā Henis teica nedarīt, un sāka vibrēt atkal, tikai daudz mazāk kā ar vecajiem - mazliet tikai. Nobraucu gadu, jo netraucē tik ļoti. Nesen konstatēju, ka vairs nevibrē. Šodien pat no rīta, pie 80kmh bremzēju un nebija vibrācijas... Nezinu pat kas īsti pie vainas, jo vibrēja kādu gadu vai vairāk...
02. Decembris 2005, 10:30
virpošanu var apsvērt, ja virsū ir nedaudz deformējušies diski un laba ražotāja.
nomainot uz jauniem arī var ieberzties, jo kaut kādi ķīniešu sūdi var deformēties labi ātri.
02. Decembris 2005, 11:03
Itāļus un ķieniešus ņemt nevajag. Lemforderu vajag ņemt.
02. Decembris 2005, 12:55
[user]398|Renoir|[/user]Itāļus un ķieniešus ņemt nevajag. Lemforderu vajag ņemt.
No savas puses es neieteiktu arī Lemforder bremžu diskus, jo man tie sāka čīkstēt un nedaudz mesties drīz pēc uzstādīšanas, bet iztikt. Par šo faktu informēju arī pārdevēju, kurš piekrita, ka bremžu disku kvalitāte Lemforderam ir nu tā, ne pārāk, tāpēc vairs nemaz tos netirgojot.
02. Decembris 2005, 13:19
Virpošana man vispār šķiet pārāk neuzticama -- paies laiciņš un atkal ņemsi nost, lai virpotu... Varbūt uzreiz paņemt labus un miers... Un ventilējamiem jau ar virpošanu vēl sarežģītāk.
Te daži pavizinājās. Un nemaz nenojauta, kas darās apakšā...:

02. Decembris 2005, 13:29
Wow!!! Smukumišš...
02. Decembris 2005, 13:46
nu labi tur daras
02. Decembris 2005, 13:53
O, sacīkšu speciālie karbona -ļumīņija maisījums 8D
02. Decembris 2005, 14:00
No kāda modeļa ir tie diski?
02. Decembris 2005, 14:02
[user]622|dzieburs|[/user]
[user]398|Renoir|[/user]Itāļus un ķieniešus ņemt nevajag. Lemforderu vajag ņemt.
No savas puses es neieteiktu arī Lemforder bremžu diskus, jo man tie sāka čīkstēt un nedaudz mesties drīz pēc uzstādīšanas, bet iztikt. Par šo faktu informēju arī pārdevēju, kurš piekrita, ka bremžu disku kvalitāte Lemforderam ir nu tā, ne pārāk, tāpēc vairs nemaz tos netirgojot.
Kādus tad?