Tēma slēgta

stures pastiprinataja problemas

08. Jūnijs 2012, 13:01

Labdien.
Man W210 Mersis,sture,kad uzdod uz gazi,strada labi,bet kad japarkojas,vai lenam braucu pagriezienos,loooti gruti griezas! Kas par vainu,saplisis stures pastiprinatajs vai kada cita vaina?
paldies jau ieprieks!

08. Jūnijs 2012, 14:39

Eļļa pastiprinātājā ir pietiekoši? Izklausās pēc zema līmeņa.
Ja ir par zemu, tad jāskatās, kāpēc. Tā nav normāla parādība, ka kaut kas zūd.

08. Jūnijs 2012, 18:51

Nesen tikkai nopirku,No auto motora maz ko saprotu!Kur tiesi atrodas ella tiesi atseviski pastiprinatajam ? bry kads var but iemesls,kad uzdod uz gazi,sture uzreiz normali strada,bet uz vietas nestrada pastiprinatajs?

09. Jūnijs 2012, 06:34

Atverot haubi,labajā malā pie lampām būs divi bačoki- viens lielais pr. logu mazgāšanas šķidruma,aiz tā mazāks, stures pastiprinātājam.Skaties līmeni.

09. Jūnijs 2012, 11:16

Neginasim ,paldies,velak padosu zinu !

09. Jūnijs 2012, 13:32

Skatos, te paralēli vairākas diskusijas par stūres pastiprinātāju. Varu padalīties ar ko ļoti līdzīgu:

Simptomi — pie maziem apgriezieniem, manevrējot stūres pastiprinātājs mēdz pēkšņi "pazust".

Eļļa nomainīta (nekādas atšķirības ne pirms, ne pēc), filtrs nomainīts, sistēma vispār ir pārjaukta. Dažreiz (grozot stūri) dzirdami minimāli trokšņi.

Servisā teica — sūknis iet uz galu, bet neesot vērts mainīt, kamēr šis nav pilnīgi pagalam.

Citi ieteikumi?

09. Jūnijs 2012, 16:11

09 June 2012 14:32:24 Mizx rakstīja:
Skatos, te paralēli vairākas diskusijas par stūres pastiprinātāju. Varu padalīties ar ko ļoti līdzīgu:

Simptomi — pie maziem apgriezieniem, manevrējot stūres pastiprinātājs mēdz pēkšņi "pazust".

Eļļa nomainīta (nekādas atšķirības ne pirms, ne pēc), filtrs nomainīts, sistēma vispār ir pārjaukta. Dažreiz (grozot stūri) dzirdami minimāli trokšņi.

Servisā teica — sūknis iet uz galu, bet neesot vērts mainīt, kamēr šis nav pilnīgi pagalam.

Citi ieteikumi?

Manam iepr. W-211 bija tieši tādi paši "simptomi". Lēni braucot vai stāvot uz vietas , stūre bija "smagāka" nekā "Moskvičam" :) Arī mainīju eļļu, filtru. Nekādu izmaiņu :( Nomainīju pašu sūkni. Viss kārtībā.

09. Jūnijs 2012, 22:26

Man ir ta,ka uz maziem apgriezieniem tiesi tapat,gruti griezas,Es domaju janomaina suknis,vai vismaz jaiztira un jasaelo no jauna,Varbut ir kadas citas idejas? varbut tas ir saistits ar elektroniku ?

10. Jūnijs 2012, 03:19

09 June 2012 23:26:00 pensakola rakstīja:
Man ir ta,ka uz maziem apgriezieniem tiesi tapat,gruti griezas,Es domaju janomaina suknis,vai vismaz jaiztira un jasaelo no jauna,Varbut ir kadas citas idejas? varbut tas ir saistits ar elektroniku ?
Tolaik šajās lietās vēl dominēja mehānika, ja būtu nopircis pagājušā gada izlaiduma auto, tad varētu runāt par elektroniku.

10. Jūnijs 2012, 07:42

09 June 2012 14:32:24 Mizx rakstīja:

Citi ieteikumi?
gribi sagaidīt kad manevra laikā pēkšķi pazudīs pavisam?labi ja tikaj bleķus bus jālabo.
Tēma slēgta