29. Oktobris 2008, 21:30
Sveiki
Vajag reduktoru MB c180 w202.
Izlasīju visu forumu, kas saistīts ar reduktoriem
.gif)
Tāds jautājums - vai ir iespēja pārbaudīt reduktoru pirms pirkšanas? Varbūt iebazt pirksti un apskatīt kādā stāvoklī ir eļļa, utt. Būtu labi dzirdēt padomus/domas no tiem, kuri mainīja reduktoru.
Kur labāk mainīt? Vai derēs samainīt to parasta servisā (ne MB)?
Kur labāk pirkt? Par šrotiem ir diezgan divejādās atbildes.
29. Oktobris 2008, 21:38
galvenais dabūt tādu pašu kāds tev jau bija!
cik zinu manam ir mainīts un kolēģis arī mainīja, šis dabūja no anglijas vesta w202
gan kolēģim gan man nav izdevies dabūt tieši tādu pašu kā jau bija
kolēgim bija ar ASD funkciju, tagadējam reduktoram tādas nav un līdz ar to arī abs nestrā`da...man tas pats, tikai ar ets funkciju..
grūti patiesībā ja nepalaimējas..jauns maksā kosmosu
29. Oktobris 2008, 21:50
[user]198952|AnsisR|[/user]galvenais dabūt tādu pašu kāds tev jau bija!
cik zinu manam ir mainīts un kolēģis arī mainīja, šis dabūja no anglijas vesta w202
gan kolēģim gan man nav izdevies dabūt tieši tādu pašu kā jau bija
kolēgim bija ar ASD funkciju, tagadējam reduktoram tādas nav un līdz ar to arī abs nestrā`da...man tas pats, tikai ar ets funkciju..
grūti patiesībā ja nepalaimējas..jauns maksā kosmosu
A tev bija uzrakstīts šīs diferenciālskaitlis uz reduktora? Es skatījos, man nav...

Apskatīju katalogā exist.ru, it kā 3.91 un ETS/ASR. Kā tu to meklēji, kur?
29. Oktobris 2008, 21:51
1) Reāla pārbaudīšana iespējama tikai tad, ja tas auto ir braucams un no tāda arī noņem. Pārējais jau ir +/- ticēšana uz vārda.
2) Eļļu samainīt varēs jebkur. Kaut vai pats.
3) W202 šobrīd ir pilni šroti, domāju, ka arī reduktoriem jābūt. Tikai grūtākais ir atrast tieši tādu, kā vajag. Pie viena iesaku paskatīties cenas dažādos šrotos, citādi ar cenām bardaks un tās dažreiz ir visai kosmiskas. Ja konkrēti, tad šādi W202 vesela rindiņa bija šrotā Biķerniekos, vari pamēģināt tur.
29. Oktobris 2008, 21:53
[user]379|Mizx|[/user]1) Reāla pārbaudīšana iespējama tikai tad, ja tas auto ir braucams un no tāda arī noņem. Pārējais jau ir +/- ticēšana uz vārda.
2) Eļļu samainīt varēs jebkur. Kaut vai pats.
3) W202 šobrīd ir pilni šroti, domāju, ka arī reduktoriem jābūt. Tikai grūtākais ir atrast tieši tādu, kā vajag. Pie viena iesaku paskatīties cenas dažādos šrotos, citādi ar cenām bardaks un tās dažreiz ir visai kosmiskas. Ja konkrēti, tad šādi W202 vesela rindiņa bija šrotā Biķerniekos, vari pamēģināt tur.
Kā viņus atrast? Ir telefons, adrese?
29. Oktobris 2008, 21:55
Vecā Juglas papīrfabrika, Ainārs, 29215298
29. Oktobris 2008, 21:58
[user]379|Mizx|[/user]Vecā Juglas papīrfabrika, Ainārs, 29215298
Paldies.
Un vai tur viņi varēs pateikt, kāds reduktors man ir vajadzīgs?
A tev bija kādas darīšanas ar to Ainaru? Drīkst +/- uzticēties?
29. Oktobris 2008, 22:02
Cipars pašam vien būs jāzina. Vislabāk pēc VIN koda, jo nevar jau būt 100% drošs, ka kāds iepriekš to nav nomainījis. Citādi viņam parasti ir labas detaļas. Man gan nekad no viņa neko nav sanācis nopirkt — laikam tādus auto viņš nejauc.
29. Oktobris 2008, 22:10
[user]379|Mizx|[/user]Cipars pašam vien būs jāzina. Vislabāk pēc VIN koda, jo nevar jau būt 100% drošs, ka kāds iepriekš to nav nomainījis. Citādi viņam parasti ir labas detaļas. Man gan nekad no viņa neko nav sanācis nopirkt — laikam tādus auto viņš nejauc.
Palīdzēsi? Mans vin ir : WDB2020181A374017
29. Oktobris 2008, 22:20
Šķiet, ka tas pats 3,91 arī būs īstais. Bet bez šī jāprasa arī ABS un kas nu tur vēl ir aprīkojumā, to jau panelī redzi. Ja kāda no esošajām funkcijām reduktoram nebūs, tā nomainot nestrādās.