Tēma slēgta

savirze

28. Februāris 2008, 02:04

Veči kas zin??? Ir tā taisnība, ka meršiem grūti savirzi uztaisīt??? Iebraucu Grosauto 40 Ls samaksāju, bet man tāpat drusku velk uz vienu sānu. Domenikā teica, ka jāmāk savirzi regulēt, ka meršiem īpaši:) Man e320 2003 gada CDI

savirze

28. Februāris 2008, 08:10

nezinu kā jaunākiem, bet cik ir taisītas gan W210, gan W124, nekad nav bijis vairāk par 25Ls. Cik skatījos no malas - nekas darežģits nav, ja skūves nav iepuvušas 8D
P.S. protams, ka jāzin kā taisīt savirzi - nekas nav sarežgīts ja to prot!!! ;)

savirze

28. Februāris 2008, 08:20

nu bli Ja prosto o#ujevaju s Domeniksa,možet na MB ewe i lampo4ki kakimto hitrim obrazom menjajutsa ne kak u astoļnih mawinah. :x Estj speci kotorije po zerkalam ewe vistavļajut shod/razval,ļudi k nim posle lazernikov ezdjat.Pered tem kak ehatj na stend hodovaja dolžna bitj v ideaļnom sostojanii,repi otbalansirovani,bez kvadratnih diskov,i davlenije v winah dolžno bitj odinakovaoje na obe osi. :ninja:

savirze

28. Februāris 2008, 08:26

[user]373155|MB-CHESS|savirze[/user]Veči kas zin??? Ir tā taisnība, ka meršiem grūti savirzi uztaisīt??? Iebraucu Grosauto 40 Ls samaksāju, bet man tāpat drusku velk uz vienu sānu. Domenikā teica, ka jāmāk savirzi regulēt, ka meršiem īpaši:) Man e320 2003 gada CDI

uz Dalanu ;)

savirze

28. Februāris 2008, 08:40

[user]173655|vabo|[/user]nu bli Ja prosto o#ujevaju s Domeniksa,možet na MB ewe i lampo4ki kakimto hitrim obrazom menjajutsa ne kak u astoļnih mawinah. :x Estj speci kotorije po zerkalam ewe vistavļajut shod/razval,ļudi k nim posle lazernikov ezdjat.Pered tem kak ehatj na stend hodovaja dolžna bitj v ideaļnom sostojanii,repi otbalansirovani,bez kvadratnih diskov,i davlenije v winah dolžno bitj odinakovaoje na obe osi. :ninja:

:iagree: - tas nav vienkārši riepu nolikšana pareizā stāvoklī, normāls savirzes taisītājs pirms taisīt savirzi pārbauda visas šīs lietas ļoti rūpīgi, jo pretējā gadījumā šim pasākumam nav jēgas :ninja:

savirze

28. Februāris 2008, 11:10

[user]373155|MB-CHESS|savirze[/user]Veči kas zin??? Ir tā taisnība, ka meršiem grūti savirzi uztaisīt??? Iebraucu Grosauto 40 Ls samaksāju, bet man tāpat drusku velk uz vienu sānu. Domenikā teica, ka jāmāk savirzi regulēt, ka meršiem īpaši:) Man e320 2003 gada CDI

Mulkjiibas !! 8D turklat meistars vienmer pasaka ja kaukas piekare nav kaa vajag un prasa likt vai nelikt + veel parbauda un piepumpe riepas
.. katra gad man neveienai no mashiinam nav bijushas nekadas problemas pec savirzes taisishanas + reguleshana ir notikusi aatri un bez chiiksteshasnas par itkaa ierusejushasm skruvem :lol:

savirze

28. Februāris 2008, 11:18

a man saregulēja, un pēc nedēļas atkal sāka vilkt uz vienu pusi :(

savirze

28. Februāris 2008, 11:59

uz kurieni braucam regulēt savirzi šajā pusē daugavas? es kādreiz esso taisīju pie viena sakarīga veča, bet tagad šis prom un esmu izvēles priekšā..

savirze

28. Februāris 2008, 15:53

Uz Dalanu!

Nezinu, kur un kā regulējat, ja pēc tam atkal velk šķībi. Acīm redzot kaut ko neizdarīja! MB no citiem auto atšķiroties ar to, ka savirzi varot neregulēt gadiem, jo to vienreiz saregulējot un neaiztiekot izregulēties nekas nedrīkst. Man Dalanā pieregulēja vēl stingrāk par rūpnīcas oficiāli noteiktajām pielaidēm -- tur tiešām zina savu darbu!

savirze

28. Februāris 2008, 16:19

[user]379|Mizx|[/user]Uz Dalanu!

MB no citiem auto atšķiroties ar to, ka savirzi varot neregulēt gadiem,

ja vēlies darīt pareizi, tad

1. uzliekot vasaras riepas un diskus- savirze
2. ziemas- atkal taisam.

protams var arī netaisīt....
Tēma slēgta