20. Jūnijs 2009, 15:07
Laiks gājis, vietas mainījušās, tāpēc man tagad jautājums par lieto disku remontu. Vienam diskam jāsametina 1 cm gara plaisa apmalē. Vajadzēs skaisti, jo tas tiks pulēts, uz auto šuvei jābūt neredzamai.
Un viens lieto disku komplekts vienkārši jāpārbauda — taisns / nav taisns. Ja nav, tad vajadzētu pataisnot.
Tur Slokas ielā viss joprojām notiek? Dzirdu tikai vecas atsauksmes.
03. Novembris 2011, 10:02
Kāds varētu ieteikt vietu, vēlams Rīgā, kur pa pieņemamu cenu man izvalcētu divus tērauda diskus uz R16? Tie nedaudz met. Tur kur uz dažām vietām piezvanīju, man nosauca ap 12-15 Ls par disku, bet tie bleķa diski pat tik dārgi nemaksā. Pētot piedāvājumu cenas sapratu, ka par tiem pašiem darbiem ārpus galvaspilsētas, citās pilsētās, prasa pat uz pusi mazāku samaksu. Varbūt kāds zin kur Rīgā ir kāds normāls, bet lētāks kantoris kur to dara?
03. Novembris 2011, 12:09
Kalnciema riepu servisā interesējies-tas ir uz Kalnciema ielas....
03. Novembris 2011, 12:16
R1 ir dārgs kantoris. Ja tur, tad lētāk ir nopirkt vēl divas vietā. Iespējams, ka tā arī darīšu.
03. Novembris 2011, 15:51
Interesē nokrāsot diskus. Nekas traks jau itkā nav, BET tie ir W220 diski, kas ir mazliet itkā,tākā hromēti,niķelēti kaut kā tamlīdzīgi, tapēc domāju, kur tos var salabot, jo šarškina kantori sačakarēt negribas
.gif)
Ir kādas ideja/ieteikumi?
.gif)