15. Jūlijs 2010, 23:07
Rīt tiks nojaukts pakaļējais tilts -ir doma nomainīt visas bukses - ir noriebies ka tur viss kā želeja.
OEM negribu,
Lemforder/swag/meyle? ko ņemt ieteiksit?
15. Jūlijs 2010, 23:09
tā arī saki, OEM nevari, nevis negribi!
15. Jūlijs 2010, 23:19
Zini, pats ņemu un notestēju te uz viena MB — OEM kalpo tuvu pie 50000 km, drīz jau būs. OK, nobraukāts ir ne tikai pa LV ceļiem, arī labākās vietās būts, bet vispār man tā ir argumentācija arī visiem tiem štruntiem piemest latu vairāk. Bet tas tā, nav gadījies citam visu salikt no kāda minētā ražotāja. Cik bijis jāremontē pa daļām, tomēr apnicīgi reizi 10000 km kaut ko darīt, dažreiz mainīt jau nomainīto.
Pēdējo reizi laboja
Mizx - 15. Jūlijs 2010, 23:19, kopā labots 1 reizi.
15. Jūlijs 2010, 23:20
16 July 2010 00:09:26 Ome rakstīja:
tā arī saki, OEM nevari, nevis negribi!

Nu jopcik man ideoloģiskā pārliecība neļauj!..tas ka tu man iesmērēji OEM blīvslēgus bija prāta aptumsuma brīdī!:grudaks::D
15. Jūlijs 2010, 23:23
16 July 2010 00:19:17 Mizx rakstīja:
Zini, pats ņemu un notestēju te uz viena MB — OEM kalpo tuvu pie 50000 km, drīz jau būs. OK, nobraukāts ir ne tikai pa LV ceļiem, arī labākās vietās būts, bet vispār man tā ir argumentācija arī visiem tiem štruntiem piemest latu vairāk. Bet tas tā, nav gadījies citam visu salikt no kāda minētā ražotāja. Cik bijis jāremontē pa daļām, tomēr apnicīgi reizi 10000 km kaut ko darīt, dažreiz mainīt jau nomainīto.
Nu teiksim tā man nekad nav bijis jāatgriežas pie tās pašas detļas savā mersī lai gan likta pekare pagājušo reizi no meyle... priekša kalpo godam. jau pāri pa 25kkm un es nesamazinu ātrumu uz guļošajiem.
Bet te mans meyles piegādātājs mani vairs neatpazīst un tāpēc ir po ko ņemt.
16. Jūlijs 2010, 00:03
Lemfi ņemt nav tolka, detaļas autiņiem līdz 99.gadam ražo kaut kādā kreisā rūpnīcā, cik es pētiju ārējo izskatu tad havno, havnom. Atšķirt var pēc ārējiem marķējumiem, nav vairs pūces trīstūrī, bet gan šķībs L burts.
Swag bija kādreiz tīri Ok, bet pēc draudzības ar Febi, tagad swag kārbās ir febi detaļas, nav diez ko labi.
Meyle - neesmu vel testējs, bet dzirdēju labas atsauksmes.
Pēdējais ko liku es bija RTS - spānijā ražotās detaļas, ar baigi labām atsauksmēm Krievijas tirgū, ja tur viņu ceļus, tad mūsējos gan jau izturēs arī, tur atzina ka RTS ir labākais cenas/kvalitātes apvienojums.
16. Jūlijs 2010, 09:24
Kādu laiku atpakaļ uzpeldēja šitāda firma
http://www.sidem.be/ pats gan neesmu testējis bet cilvēki ir pirkuši priekšējos plauktus Volvo un sūdzību nav pagaidām.