Switch to full style
Tēma slēgta

RVS ķīmija

28. Decembris 2006, 19:58

Tauta!
vai kāds ir lējis a/m RVS ķīmiju?
Tā ir itkā vienīgā, kas kaut ko piedāvā automātiskajām kārbām.
Ir info? Varbūt kāds lietojis?

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 14:55

Cik noprotu, tad man pašam arī vajadzēs eksperimentēt , citādi skaidrības nebūs?! :?

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 15:23

Kas ir "RVS ķīmija"?...

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 15:42

[user]379|Mizx|[/user]Kas ir "RVS ķīmija"?...

``Butele`` ar smāķi! :)
Bet ja nopietni, kaut kas līdzīgs ``XADO`` un citiem brīnumiem. Reklāma laba (keramika), bet kāds rezultāts(?), kas to lai zina... Mulsina tas, ka tās pats paradzēts arī meh.kārbai. Citi piedāvā tikai meh.kārbai.
Ja nepaliks sliktāk, tad štrunts par to naudu ( Ls 17,25 uz 4-6 litriem)...., a bet ja nu paliks?! Automātu labot, tas nav 20 santīmus no maka izvilkt :whistle:
Tagad mēdz bišku, šad tad pārslēgties ar vieglu -bum. Pieregulēt, it kā vairs nebūtu labi. Būs sliktāk, ja diski izslīdēs.
Tāda lūk ``dilema`` ;)

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 15:49

Man ar "bum" slēdzās 9 gadus un auto ripinās joprojām, tā kā ja tas ir vienīgais arguments, tad pat nezinu, vai ir vērts pūlēties. Nedomāju, ka eļļā / piedevās būs tā vaina.

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 21:27

Man pirms tam bija Voyager, tam slēdzās bez bumiem. Ir ar ko salīdzināt, tāpēc bišku nepatīk.

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 21:44

A par eļļām-
kamēr bija iekšā parastā sarkanā ATF ``bums`` bija lielāks, nekā kad apmainīju uz ``dzelteno``(marku neatceros, ņēmu MB busā). Palika ``mīkstāks``pārslēgšanās moments :)

RVS ķīmija

29. Decembris 2006, 22:21

Kāda kārba Tev 5-pak ,tipa sestā??Mož vajag Domeniksā eļļu nopirkt,bet ceniņa ziniet ...

RVS ķīmija

30. Decembris 2006, 06:56

[user]8980|Bismarks|[/user]Kāda kārba Tev 5-pak ,tipa sestā??Mož vajag Domeniksā eļļu nopirkt,bet ceniņa ziniet ...

Nē, 4-pakāpju, a no Domenika man pumpas metās :whistle:

RVS ķīmija

30. Decembris 2006, 11:29

Man tur eļļa gan nav to bums ne palielinājusi, ne samazinājusi. Ar sliktu un nepiemērotu degvielu gan sitiens bija un ir lielāks... Tagad pat vēlreiz servisā apskatīja to kārbu un vienīgais secinājums -- ja gribot bez sitiena, tad tā tomēr ja`jauc vaļā un jāskatās, kas notiek tur iekšā.
Tēma slēgta