26. Septembris 2006, 13:47
Sveiciens!
Nu speciaalisti!!! Staastiet!
Ko dariit ar ziemas riepaam???
Sshipi vai M+S!
masshiiniite c270 buus arii noccipota liidz sniegum!
Vot seezzu un besiijos un nesaprotu, ko dariit!
26. Septembris 2006, 13:52
Atkarība pa kurieni lielāko ties brauksi, ja pa pilsētu tad parastās, bet ja ārpus tad šipotās būs labākas...
.gif)
Es personiski nobraukāju visu ziemu ar šipa, ļoti patīkama braukšana kad zem riepām ir ledus...
26. Septembris 2006, 13:56
nu laikam jau paarsvaraa pa pilseetu, bet weekendaa izbraucot no riigas jau arii gribaas braukt nevis slidinaaties!
26. Septembris 2006, 14:00
Ja labas ziemenes tad nevajadzētu būt problēmu braukt arī pa aizsnigušām un ledainām vietām... man tēvs vispār 90 gadu vidū ziemā braukāja ar parstajām vasarenēm... :evil: un nekas viss kārtībā... 8)
26. Septembris 2006, 14:01
kur chipo ? Rigaa ? cik Zs sola klaat ? reaali ?
P.S. es likshu shipenes, jo es vismaz 1x menesi braucu uz Laukiem :cry:
26. Septembris 2006, 14:02
[user]630|Holokous|[/user] man tēvs vispār 90 gadu vidū ziemā braukāja ar parstajām vasarenēm... :evil: un nekas viss kārtībā... 8)
ar to nevajadzetu lielities.........es tev tuvuma ziemaa neradishos 8D
26. Septembris 2006, 14:02
[user]93526|Sandris|[/user]nu laikam jau paarsvaraa pa pilseetu, bet weekendaa izbraucot no riigas jau arii gribaas braukt nevis slidinaaties!
bet nu kas var but labaks par RWD ziemaa ? :whistle:
vai ta tev ESP nav ?
26. Septembris 2006, 14:03
Man darbs ir jūrmalā un tur piekļūšana ir pagruta, līdz ar to šipi arī šoziem būs...
26. Septembris 2006, 14:04
[user]2|SZ|[/user]
P.S. es likshu shipenes, jo es vismaz 1x menesi braucu uz Laukiem :cry:
domā ir vērts?
Es vispār pagājušo ziemu nomočīju ar second hand M+S. Bija ļoti labi... Pa 60ls kopsummā 4 riepas, kuras domāju vēl šoziem izmantot. Pilnīgi mazliet neērti sametas :teeth:
26. Septembris 2006, 14:04
[user]2|SZ|[/user]
[user]630|Holokous|[/user] man tēvs vispār 90 gadu vidū ziemā braukāja ar parstajām vasarenēm... :evil: un nekas viss kārtībā... 8)
ar to nevajadzetu lielities.........es tev tuvuma ziemaa neradishos 8D
:evil: es no aizmugures pietuvošos nemanāmi un tā arī ieslīdēšu...