08. Septembris 2004, 12:28
Vakar mainiijaam riepas savam MB, tachu izraadaas, ka viens disks esot sists un prasaas peec remonta. Vai kaads zin vietu, kur varto izdariit? Un apmeeram ar kaadaam naudaam jaareekjinaas?
08. Septembris 2004, 12:55
Apm 10 ls pa diska valcēšanu - lietajam, ja pareizi atceros. Ieriķu ielā ir riepus serviss, auto tirdzniecība plus vēl arī kaut ko citu dara. uz stūra. Pro Vento.
08. Septembris 2004, 13:00
Jebkurā normālā riepu servisā var veikt gan riepu, gan disku remontu (Citi to dara uz vietas, citi nosūta uz remontu kur citur).
Aizved disku ar visu riepu un pēc kāda laika atbrauc saremontētam un nobalansētam ritenim pakaļ un nekādu problēmu...
Par cenām (Nezinu kā tagad) agrāk maksāja diska valcēšana (Ja nav izsista diska ass vai pašam diskam nav vajadzīgs remonts- 10Ls/gab
PS. Es pats visas savas riepu problēmas visu laiku risinu riepu servisā "NOTE" uz Valdemāra ielas gandrīz pretīm ātrās palīdzības autobāzei... (Visam parasti dabūju 10 % atlaidi)
08. Septembris 2004, 15:06
Lietajam valcēšana (ja disks nav ar robu) maksā apmēram 12-15Ls. Ja ir izsists robs tad līdz30Ls dažreiz pat vairāk.
08. Septembris 2004, 15:28
Izraadaas, ka man viens paziistams cilveeks nodarbojas ar taadaam lietaam. Apskaties
www.riepuserviss.lv 8)
08. Septembris 2004, 16:08
[user]580|MBcoupe|[/user]Izraadaas, ka man viens p

aziistams cilveeks nodarbojas ar taadaam lietaam. Apskaties
www.riepuserviss.lv 8)
Es arī dodu šiem te taisīt savu klientu riteņus. Taisa labi un pa normālām cenām.
08. Septembris 2004, 16:42
Paldies par infu
27. Janvāris 2007, 23:11
Segodnja zadel sleganca bardjurchik, na diske skol, kusok eto ne nashjol. Kak dumaete mozno li budet takoe sdelatj??? kuda s takimi rabotami luchshe obrashjatsja,Chjo po kopejkam poluchitsja? Ili gde najti takoj Disk - ODIN
.gif)
!!!???
Vot tak vot on dolzen vigljadetj celij

A Vot tak vot on vigljadit sejchas