Publicēt atbildi

Re: Ātrumi

14. Maijs 2015, 09:33

7G Tronic kārbas nāca un nāk uz daudziem modeļiem, C, E, S utt. Kaut kas man saka, ka vietejie malači ir kaut ko skaisti salaiduši dēlī un te būtu jādodas pie dīleriem, lai iedod visu vēsturi uz rokas.

14. Maijs 2015, 09:37

Ja nav noslēpums, zem kura karoga Latvijā brauks kā taksis? :baigais:

Par tēmu - es brauktu uz MBestu, lai šie ņemās. Ar w212 pa kaktu kantoriem blandīties ir sliktākais, ko var darīt...

14. Maijs 2015, 09:58

Paturpinot domu par motoriem un kārbām uz attiecīgās virsbūves. Varbūt arī tiek ražota viena un tā pati kārba vairākām virsbūvēm, tāpat kā motors. Tomēr jāņem vērā, ka iekustināt C-klases virsbūvi un iekustināt S-klases Long versijas virsbūvi ir divas dažādas lietas (tīrākā fizika) un ja dzelžos nekas neatšķirsies, tad programmatūrā gan būs atšķirības. Cik tālu kārba centīsies vilkt vienā pārnesumā līdz pārslēgs citā, strādās vairāk sport vai komforta režīmā, tas jau ir tieši pakārtots virsbūvei un līdz ar to arī auto filosofijai.

Tikai brainstormings - ja kārba paredzēta S-klases auto, tad uzliekot to uz citas klases (E-klases) auto, devēji un cita elektronika uz šīs (S-klasei paredzētās) kārbas varbūt ne īpaši labi saprotās ar vadības blokiem uz konkrētā (E-klases) auto.

Otrs brainstormings. Neskatoties pat uz to, ka kārbas ir "vienas un tās pašas", neizslēdzu iespēju, ka paredzot to likt uz vienas vai citas klases auto ražotājs var paredzēt kārbai arī kaut kādas vienas vai vairāku it kā "nenozīmīgu" detaļu uzstādīšanu/nomaiņu pakārtoti auto klsei.

14. Maijs 2015, 10:05

C180 rakstīja:Ja nav noslēpums, zem kura karoga Latvijā brauks kā taksis? :baigais:

Par tēmu - es brauktu uz MBestu, lai šie ņemās. Ar w212 pa kaktu kantoriem blandīties ir sliktākais, ko var darīt...

MB Bestā viena problēma — viņi defekta novēršanas izmaksas pateiks "pa telefonu". Zināt ta zina, ir kompetenti, sataisītu, bet jārēķinās ar savdabīgu attieksmi pret klientu specifiskajām vēlmēm un maciņiem, Latvijā cilvēki tomēr nesaprot, kā remonta izmaksas var nosaukt pirms tā īsti veikta diagnostika.

14. Maijs 2015, 10:05

Protams, ka softa updeiti ir must have, mainot kārbas! Jaunajiem MB pat nopērkot svaigu navigacijas DVD, ir jamaina/jāatjauno Softs Comandam. Kur nu vēl kārbai.

14. Maijs 2015, 10:10

benzman, Tu pārāk sarežģī. Dzelži ir dzelži un programma ir programma. Elektronika nav nekāds lego un paņemot nepareizās smadzenes auto nemaz nevarēs iedarbināt. Nemaz nevajag modernu W212, jau W124 pirms 25 gadiem elektronika nav lego. Dzelžos viss tur standarta auto ir vienāds, tos var brīvi mainīt. Elektroniku nē.

14. Maijs 2015, 10:19

Mizx rakstīja:
C180 rakstīja:Ja nav noslēpums, zem kura karoga Latvijā brauks kā taksis? :baigais:

MB Bestā viena problēma — viņi defekta novēršanas izmaksas pateiks "pa telefonu". Zināt ta zina, ir kompetenti, sataisītu, bet jārēķinās ar savdabīgu attieksmi pret klientu specifiskajām vēlmēm un maciņiem, Latvijā cilvēki tomēr nesaprot, kā remonta izmaksas var nosaukt pirms tā īsti veikta diagnostika.

Nu nezinu. Uz turieni vedām 212tos, jo vienmēr, kad izjauca, parādīja, kas un kāpēc jāmaina, ja negribējām viņu sūtītu detaļu, noņēma un iedeva, lai paši atrodam. Nu, nav īsti bijušas problēmas. Galvenais, samaksāt. :D

Nākamais solis,protams, ir SilberAuto jeb dīlera serviss Pērnavā. Bet tas gan jau pateiks to pašu ko Klaipēdā. :)

22. Jūlijs 2015, 11:33

Nu kāds tev motors 3.0 nieks tad 7 niece un pie stūres pārslēgs, ja 2 vai 2.2 tad pieciniece un kā visiem. Kārbas no s klases var būt droši jo mb pašlaik vien ir 5 niece 7 niece un jaunajai sklasei man liekas vai tik nav 9 ( ša gada ). 5 uz pusi lētāks remonts kā7 niecei.
Ja vajag ātrumkārbu servisu, tad te uzvani - 29133304 ( pie dienvidu tilta - remontē kārbas pusei Rīgas ) drīzāk izklausās pēc kābas vadības bloka problēmas..

Kvē[pu filtrā ja izurbi tad nebrīnies ka auto vienā dienā nenodeg!!!! Pluss ja ko izdariji filtram tad noteikti auto vadības bloks ir jāpārprogrammē.. to perfekti tikai ar cipiem un dpf strādā remap.lv ( man clsam savulaik izgrieza un pārprogrammēja ) , pie viņiem vari notestēt kvēpu filtra stāvokli arī...

Par to ka auto 10 gada un filtrs var būt ciet tas ir reāli jo vācijā nobrauc 50 gada minimums.. tātad autiņam ir pie 200 000 vismaz kas arī ir kvēpu filtru vidējais cikls..

13. Maijs 2017, 10:27

I’m very grateful for you help.
Publicēt atbildi