Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

ABS...te strādā, te nestrādā....

24. Janvāris 2007, 16:18

Nesen iegādājos MB CE 220....93.g....Atklājās, ka negrib darboties ABC...Panelī deg lampiņa...brīžiem nedeg....tajos brīžos ABC nostrādā....Servisā skaidroja, ka SRS un ABC bloki vai kompjūteri darbojas, bet vainu tā arī neatrada.... Iepriekš mašīna bija pusgadu stāvējusi, jo bija nedaudz apskādēta CS Negadijumā...bija doma, ka no stāvēšanas priekšējo riteņu stupicas aizrūsējušas....iztīrija, bet tas nelīdzēja....

Varbūt kāds var sniegt padomu, kur meklējama vaina un kur to varētu novērst...

24. Janvāris 2007, 16:23

Var reāli just, ka ABS nestrādā?? Slīd?
Jeb tikai lampiņa mirgo?

24. Janvāris 2007, 17:18

1) ABS ir pirmais, kas nestrādā, ja akumulatorā ir nepietiekams spriegums un tas sāk iet uz galu. Ir gadījies pāris mēnešus ar šādu akumulatoru nobraukāt + mirgojošu lampiņu. Tas ir ļoti jūtīgs pret nepietiekamu strāvu.
2) Pagalam kāds no ABS devējiem. Man taisīja servisā, ātri un nebija arī dārgi, tā kā tā nav problēma. MB nestrādājošs / likvidēts ABS ir kas ļoti neraksturīgs, jo sistēma pietiekami pārdomāta un stabila.

24. Janvāris 2007, 18:29

nu varbūt tiešām pārbaudi tos abs signāla devēju pretestības. varbūt vnk kkur priekšējiem devējiem vads pārlūzis (kā bija manā gadījumā) vai arī kāds abs devējs pats par sevi izbeidzies. ka jau minēja iepriekš parasti abs vadības bloki tā vnk nebeidzās :)

24. Janvāris 2007, 18:34

[user]379|Mizx|[/user]1) ABS ir pirmais, kas nestrādā, ja akumulatorā ir nepietiekams spriegums un tas sāk iet uz galu. Ir gadījies pāris mēnešus ar šādu akumulatoru nobraukāt + mirgojošu lampiņu. Tas ir ļoti jūtīgs pret nepietiekamu strāvu.
2) Pagalam kāds no ABS devējiem. Man taisīja servisā, ātri un nebija arī dārgi, tā kā tā nav problēma. MB nestrādājošs / likvidēts ABS ir kas ļoti neraksturīgs, jo sistēma pietiekami pārdomāta un stabila.

:iagree:

24. Janvāris 2007, 18:42

Stulbs padoms, bet ja stāvējis vajadzētu rūpīgi visus kontaktus un relejus nočekot/patīrīt. Līdzigi man BMW bij. Domāju nu jātirgo nost elektriba glukot sak, pardevu par sviestmaizi, bet jaunais ipasnieks rūpigi visu pārgaja un tagad vel rulee viss OKI

24. Janvāris 2007, 22:38

Kad lampiņa nedeg ABC strādā teicami...pārliecinājos lietainā laikā....kad deg....tad a/m izslīd....mēģināšu paklausīt padomam un nomainīt akumulatoru...Tas noteikti sen nav mainīts.....lai gan saubos, ka tik viegli tiksu cauri....Pierakstijos nākamnedēļ uz servisu Biķernieku ielā....varbūt līdz tam laikam pats sadomā salaboties..... :D

paldies par padomiem....

25. Janvāris 2007, 09:14

Man ABS sataisīja servisā "Liepiņš". Viņiem ir visa aparatūra, lai pārbaudītu devējus. Adresi nepateikšu, bet te daudzi zin, esmu pārliecināts.
Tēma slēgta