Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
11. Decembris 2006, 15:32
Sveiciens!
Problēma šāda: dzienējā sāk kaut kas arvien skaļāk īdēt (nu ne tā ka pa dienām bet skaļums pieaug), izklausās ka tie varētu būt dzensiksnas rullīšu gultņi. Vai ir kādam pieredze ar to maiņu? Gaidīšu ieteikumus/pieredzi - kur mainīt, cik maksā utt!
Paldies!
15. Decembris 2006, 09:40
atjaunoju........
15. Decembris 2006, 10:19
Cik maksā - vai ta vienkāršāk nav piezvanīt kautvai uz grosauto 7772750 un paprasīt?
Kur mainīt - siltā garāžā dzerot alu
.gif)
ja šis variants neder - var piezvanīt uz jebkuru servisu un paprasīt cik maksā. Superzigis zināja vienu labu servisu... kautkāds onkulis privātiņemās cik sapratu...
Bet čammāties ar to lietu gan nedrīkst, ja tas kas trokšņo patiešam ir zobsiksnas rullītis nevis ģenģera siksnas spriegotājs, tad tas var ātri un slikti beigties!
15. Decembris 2006, 10:43
ja paveiksies, tad tikai ar vienu noliektu varstu.
15. Decembris 2006, 10:49
a` kuriem motoriem ir siksna un kuriem ķēde?
un kāds ir km intervāls starp ķēdes maiņām?
15. Decembris 2006, 12:24
Šķiet, ka visiem, izņemot A-klasi ir ķēde. Neapgalvošu, bet principā tā laikam ir. Par ķēdes maiņu -- mazliet subjektīvu un atkarīgs no modeļa. Ir daži reti varianti kam tā ir sāpīga problēma, kas var beigties ar pamatīgu remontu, bet vairumā gadījumu to maina, kad sāk trokšņot. Pašam te viens MB ģimenē jau 10 gadus, protams, ka nav nekāds jaunais, bet ķēde nekad (???) nav mainīta un nav sajūta, ka vajadzētu.
15. Decembris 2006, 12:45
[user]379|Mizx|[/user]Šķiet, ka visiem, izņemot A-klasi ir ķēde. Neapgalvošu, bet principā tā laikam ir. Par ķēdes maiņu -- mazliet subjektīvu un atkarīgs no modeļa. Ir daži reti varianti kam tā ir sāpīga problēma, kas var beigties ar pamatīgu remontu, bet vairumā gadījumu to maina, kad sāk trokšņot. Pašam te viens MB ģimenē jau 10 gadus, protams, ka nav nekāds jaunais, bet ķēde nekad (???) nav mainīta un nav sajūta, ka vajadzētu.
Jā, daudz atkarīgs - kas ir ķēdes ražotājs, un protams arī no braucēja.
Ļoti subjektīvi,bet mainās tāpat kā siksna, no 60.000 -100.000
15. Decembris 2006, 19:22
Man liekas ka manam ar tur neviens nav iekšā līdis. Kā viņa liek par sevi manīt, kā tas izpaužas? Šobrīd liekas ka manam viss ir kluss un mierīgs.
16. Decembris 2006, 10:53
Nu parasti, kad iegādājas a/m, katram gadījumam nomaina visus filtrus, eļļas un siksnas (ķēdes).
Tā vismaz daru es, lai sirds mierīga.
16. Decembris 2006, 10:55
[user]156395|Nompelis|[/user]Nu parasti, kad iegādājas a/m, katram gadījumam nomaina visus filtrus, eļļas un siksnas (ķēdes).
Tā vismaz daru es, lai sirds mierīga.
Nu itkā es jau ar, vienīgi ķēde gan nav aiztikta. :whistle: