Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Auto izjaukšana

15. Septembris 2005, 12:48

Servisu gluži nemeklēju, bet vienkārši iespēju līdz ziemai pabeigt sadalīt sastāvdaļās pagaidām lieko W107.

Viens variants -- varbūt kādam padomā vieta, par kuru būtu iespējams vienoties un kur šo procesu es pats varētu pacensties veikt.

Otrs variants -- varbūt kāds to ir gatavs izdarīt manā vietā attiecīgi vienojoties par kādu atlīdzību.

Idejas un priekšlikumus kā publiski, tā gaidu arī privāti. Forši, ja viss man izdotos tā operatīvi, jo gribas, lai līdz sniegam derīgais sapakots kastēs, nederīgais likvidēts un virsbūve nogādāta drošā vietā, tad jau redzēs, ko ar to iesākšu tālāk.

Auto izjaukšana

16. Septembris 2005, 10:31

Nu ja tas tev neaiznems gadus tad varu savu pagalmu privatteritorijaa piedaavaat :whistle:

Auto izjaukšana

16. Septembris 2005, 10:32

Tik bez ellas izliesanas! ;)

Auto izjaukšana

16. Septembris 2005, 12:17

Principa, auto var izjauk baigi atri :D

Auto izjaukšana

16. Septembris 2005, 14:47

[user]75137|Bpa4|[/user]Principa, auto var izjauk baigi atri :D

Ar fleksi :evil:

Auto izjaukšana

16. Septembris 2005, 15:59

Vieta ir daudz ,bet Siguldā.

Auto izjaukšana

20. Septembris 2005, 11:10

Domāju par savām iespējām u.t.t. gan pašam pieķerties, gan kādam to uzticēt... nez, pagaidām nav neviena piedāvājuma to izdarīt manā vietā... Aiz gara laika laikam nevienam ar piemērotu vietu $$$ neinteresē... Es vēl domāju un rēķinu...

Auto izjaukšana

20. Septembris 2005, 11:17

[user]379|Mizx|[/user]Domāju par savām iespējām u.t.t. gan pašam pieķerties, gan kādam to uzticēt... nez, pagaidām nav neviena piedāvājuma to izdarīt manā vietā... Aiz gara laika laikam nevienam ar piemērotu vietu $$$ neinteresē... Es vēl domāju un rēķinu...

Sarunaat jau var! :whistle:
Tēma slēgta