Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
14. Februāris 2008, 13:54
Nē nu moš kāds grib lai domenikā viņam masāžu piedāvā, kamēr auto ārstējas:))
Tā nekā īpaša, attieksme kā attieksme.
Nododu auto, pasaku, kas par vainu, kas jādara. Citreiz atzvana, ja vēl kaut ko pamanījuši, vai činīt vai nē.
Nepatīk kad dažreiz neatzvana, kad auto gatavs, kaut gan tā ir runāts. Ir jau teiksim 17:00 zvanu nu kā iet (pratā domājot kā mājās kulties).
A man pasaka ka auto jau sen gatavs... bet piezvanīt nav piezvanījuši
14. Februāris 2008, 13:56
[user]162972|aldjuha|[/user]Nē nu moš kāds grib lai domenikā viņam masāžu piedāvā, kamēr auto ārstējas:)
nu tā sanāk.....
14. Februāris 2008, 14:55
Esmu bijis Vinsā pat vairākas reizes. Runājis ar saimnieku. Tā kā dzīvē ir redzēti dažādi tipi, tad man nekas aizdomīgs viņa uzvedībā vai runas stilā nelikās. Īsi un korekti, bez liekvārdības. Detaļu cenas priekš w123 tad (pāris gadu atpakaļ) bija ok un arī par remontu kvalitāti sūdzēties nebija iemesla.
14. Februāris 2008, 16:50
Man, personīgi, ir tikai viens serviss uz kuru braucu labot MB- "MB amatieru autoklubs" - tāds ir tas garais un grūtais nosaukums. Atrodas pie Spilvas lidostas. Lūk, šajā servisā kamēr taisīja manu auto, mani uzcienāja ar kafiju, ieslēdza teļļuku un pat piedāvāja pusdienas. Šefs baigi sakarīgs, darbinieki arī. Cepuri nost šim servisam!
14. Februāris 2008, 16:51
pastāsti sīkāk par to servisu
14. Februāris 2008, 16:54
[user]540|RICHY|[/user]pastāsti sīkāk par to servisu
.gif)
tu to man?
14. Februāris 2008, 17:12
Attieksme ir kā ir... Bet, ja ar viņiem nopietni runā, saproti viņu jociņus, un biežāk iegriezies, veidojas normāla attieksme!
14. Februāris 2008, 17:27
Из опыта общения с работниками сервисов могу сказать одно - чего можно ждать от человека без высшего образования? Да даже если и с высшим, то специфика работы и среда обитания характеризуют и делают человека!
Простите за грубость, но разве может от го*на пахнуть фиалками??? Я думаю, что нет!
Вот и с мастерами такой же эффект - для них такой "своеобразное" общение - это просто норма (между собой и со своими они примерно также общаются! ).
Конечно же, встречаются и другие эффекты - сам не раз был в мастерских, где умеют нормально говорить - без хамства, спокойно, как нормальные люди - но это скорее исключение из общей картины!
14. Februāris 2008, 18:02
Tas viss par ko diskutējiet ir tikai VIENA, VIENĪGA iemesla dēļ. Viņiem pieprasījums ir lielāks par piedāvājumu, tāpēc ir piekāst, viens klients vairāk vai mazāk, vienalga.
21. Februāris 2008, 17:06
pirmo reizi šodien iebraucu Vinssa - it kā ok. Detaļu ko vajadzēja dabūju vispār pa lēto, serviss tukšs - uzreiz nomainīja. Tas Vinssa saimnieks ir diezgan jocīga personība, bet viss tika nokartots ātri un bez stresa