Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 13:40

[user]2|SZ|[/user]cik esmu lasījis, kad tur sākas šaize, diski sāk trīties drupt, jukt- tā eļļa paliek tumšā ...whatever.

vēl man teica, ka ja kārbai iet uz kirdik, tad eļļas maiņa var tikai procesu pāatriāt!

noskaidroju arī par savas kārbas brīnumiem, tur esot kaut kāds sakars ar vakumu kas attiecīgi nāk no motora

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 13:49

raapā toreiz teica, ka eļļas jau turot ļoti ilgi... tas esot filtrs, kas netur mūžīgi, un tādēļ esot jāmaina... Pie reizes arī eļļu jānomaina.

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 14:55

bet kā RAAPam ar to darba kvalitāti ir ?

pēdējas lietas dzirdētas tik briesmīgas, ka bail tur tuvumā rādīties....

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:00

[user]2|SZ|[/user]bet kā RAAPam ar to darba kvalitāti ir ?

pēdējas lietas dzirdētas tik briesmīgas, ka bail tur tuvumā rādīties....

kas tieši?
garantija jau darbam tiek dota!

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:03

paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:06

[user]2|SZ|[/user]paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.

varianti var būt visādi.
toreiz, kad taisīja manējam W124, šie teica, ka tranformatoru (vai ko līdzīgu) mainījuši nav un ka tas var nobeigties un tad garantija nebūs uz to. Tipa visu sataisīja, tomēr pastāv iespēja, ka kārba mirs tāpat. Nekas tāds nenotika.
Ar jaunākām kārbām varbūt ir tā pat - vai tad nu tiešām nobeidzās tieši tas, ko laboja?? Tur jau pietiek visādu daiktu un visus noteikti šie nemaina pie remonta, jo pats remonta cipars jau parasti ir ļoti liels un šie noteikti mēģina atstāt to, kas vēl izskatās ejošs...

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:07

[user]2|SZ|[/user]paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.

tur jāskatās no situāijas!
kārbas darbība vistiešākajā nozīmē ir atkarīga no motora darbības! arī ar motora darbības kļūdām var sabojāt kārbu, tādā gadījumā kārbu serviss nepalīdzēs, jo motorus šie netaisa. vispār tā ir piņķerīga lieta!

servisa vadītājs arī stāstīja, ka nan tā, ka aizved mašīnu un tev sataisa kārbu uzreiz!
viņi ar to mašīnu brauc. servisa vadītājs dzīvo ārpusrīgas un viņš ar klientu mašīnu vakarā brauc mājās un no rīta uz darbu, tikai tā varot noteikt, kārbas problēmu, jo tā strādā dažādi atkarībā no slodzes un temperatītām :?

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:47

[user]198952|AnsisR|[/user]

tur jāskatās no situāijas!
kārbas darbība vistiešākajā nozīmē ir atkarīga no motora darbības! arī ar motora darbības kļūdām var sabojāt kārbu, tādā gadījumā kārbu serviss nepalīdzēs, jo motorus šie netaisa. vispār tā ir piņķerīga lieta!

servisa vadītājs arī stāstīja, ka nan tā, ka aizved mašīnu un tev sataisa kārbu uzreiz!
viņi ar to mašīnu brauc. servisa vadītājs dzīvo ārpusrīgas un viņš ar klientu mašīnu vakarā brauc mājās un no rīta uz darbu, tikai tā varot noteikt, kārbas problēmu, jo tā strādā dažādi atkarībā no slodzes un temperatītām :?

kaa ta kaa ta :D gar mana vecaa mersha kaarbu pasen njeemaas gan Aleksejs, gan Andrejs. es vinjiem dazhreiz uz celjiem bezmaz luudzos, nu uzsildiet to auto pusstundu, tad redzeesiet taadu un taadu gljuku. shie - nu jaa jaa uzsildiijaam, viss kaartiibaa, gljuku nav. mhm, atbraucu es, uzsildu izbraukajos un gatavs gljuks klaat. un taa vislaik. taa jau mosh forshi dzheki, bet visdrizak ka tikai un vienigi prieksh savejiem :)

Tu pats piemeram tam tici, ka vinji brauc maajaas un uz darbu, pie tam diezgan palielu kilometraazhu? a ja kaads ieskrien saanos tam auto pa celjam? :) kursh tad par to atbildees? serviss atdos ipasniekam un teiks - nu veciit. redz kaa gadiijaas. kamer testeejaam un uztraucaamies par tavu kaarbu, mashina sasitaas. kaa tad jaa :D

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:52

tieši tā iemesla dēļ es vieņie savu auto dotu uz remontu tikai galējas nepiecišamības gadījumā!
neciešu, ka ar manu mašīnu kāds cits brauc! savu mašīnu esmu iedevis braukt tikai tēvam un vienam labam draugam un arī tajās reizēs pats atrados mašīnā!

Kārbas eļļas maiņa!

17. Oktobris 2008, 15:53

vispār man riebj servisi, nepatīk, ka gar manu auto kāds gramstās, bet nu citu iespēju diemžēl dažreiz nav
Tēma slēgta