17. Oktobris 2008, 13:40
[user]2|SZ|[/user]cik esmu lasījis, kad tur sākas šaize, diski sāk trīties drupt, jukt- tā eļļa paliek tumšā ...whatever.
17. Oktobris 2008, 13:49
17. Oktobris 2008, 14:55
17. Oktobris 2008, 15:00
[user]2|SZ|[/user]bet kā RAAPam ar to darba kvalitāti ir ?
pēdējas lietas dzirdētas tik briesmīgas, ka bail tur tuvumā rādīties....
17. Oktobris 2008, 15:03
17. Oktobris 2008, 15:06
[user]2|SZ|[/user]paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.
17. Oktobris 2008, 15:07
[user]2|SZ|[/user]paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.
17. Oktobris 2008, 15:47
[user]198952|AnsisR|[/user][user]2|SZ|[/user]paziņa kārbu remontēja, atlocīja, pēc pusgada atkal kirdik, sīkumos neiedziļināšos.
tur jāskatās no situāijas!
kārbas darbība vistiešākajā nozīmē ir atkarīga no motora darbības! arī ar motora darbības kļūdām var sabojāt kārbu, tādā gadījumā kārbu serviss nepalīdzēs, jo motorus šie netaisa. vispār tā ir piņķerīga lieta!
servisa vadītājs arī stāstīja, ka nan tā, ka aizved mašīnu un tev sataisa kārbu uzreiz!
viņi ar to mašīnu brauc. servisa vadītājs dzīvo ārpusrīgas un viņš ar klientu mašīnu vakarā brauc mājās un no rīta uz darbu, tikai tā varot noteikt, kārbas problēmu, jo tā strādā dažādi atkarībā no slodzes un temperatītām :?
gar mana vecaa mersha kaarbu pasen njeemaas gan Aleksejs, gan Andrejs. es vinjiem dazhreiz uz celjiem bezmaz luudzos, nu uzsildiet to auto pusstundu, tad redzeesiet taadu un taadu gljuku. shie - nu jaa jaa uzsildiijaam, viss kaartiibaa, gljuku nav. mhm, atbraucu es, uzsildu izbraukajos un gatavs gljuks klaat. un taa vislaik. taa jau mosh forshi dzheki, bet visdrizak ka tikai un vienigi prieksh savejiem
kursh tad par to atbildees? serviss atdos ipasniekam un teiks - nu veciit. redz kaa gadiijaas. kamer testeejaam un uztraucaamies par tavu kaarbu, mashina sasitaas. kaa tad jaa
17. Oktobris 2008, 15:52
17. Oktobris 2008, 15:53