Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

SMART: Diagnostika un serviss

11. Jūnijs 2007, 11:50

Man ir jauns gljuks paraadijies peec piestarteeshanas iedegaas kveelsvechu lampinja un peec ~30 sekundeem nodziest. Kas tas vareetu buut? Mators ir tas pats mersha dieselis... mosh grib pateikt ka kaads gljuks pie sveceem iemeties?

11. Jūnijs 2007, 11:54

pašas kvēlsveces pārbaudīji ?

11. Jūnijs 2007, 11:55

[user]197422|Crash|[/user]Man ir jauns gljuks paraadijies peec piestarteeshanas iedegaas kveelsvechu lampinja un peec ~30 sekundeem nodziest. Kas tas vareetu buut? Mators ir tas pats mersha dieselis... mosh grib pateikt ka kaads gljuks pie sveceem iemeties?

Nu , varētu būt, ka izdegusi kāda kvēlsvece....

11. Jūnijs 2007, 11:56

Nu izskataas ka ieksh LV nekas nebuus :(, jautaajiens tef diesels vai benziins?
Jebkuraa gadiijumaa uz uzvaariishanu mators vareetu buut sameeraa jutiigs... Ko uz displeja raada un kuru kljuudu iededzina? Iespeejams ka uzkarstot ir kaads deveeja vads kaut kur nomaucies. Ieksh www.mysmart.ru jautaaji?[/quote]

``Man`` ir benzīns,-0.6l.

11. Jūnijs 2007, 11:59

meršiem ir ļoti forši atstrādātas tās lietas ar kvēlsvecēm, ja kaut kas notiek, to uzreiz uzrāda :)
ja pēc uzstartēšanas iedegās lampiņa, tad jau var saprast, ka viņas uzkarst vēlreiz... - motoram jau darbojoties :? - moš elektronikas gluks šajā karstajā laikā :cry:

11. Jūnijs 2007, 12:34

ar benciinieku maak it kaa rolis apieties. Man pasham ir OBD adapteris var meegjinaat piesleegties paluureet.... Tikai taga nesanaaks laptops nobeidzies :)

11. Jūnijs 2007, 12:57

[user]197422|Crash|[/user]ar benciinieku maak it kaa rolis apieties. Man pasham ir OBD adapteris var meegjinaat piesleegties paluureet.... Tikai taga nesanaaks laptops nobeidzies :)

Varbūt var sarunāt,-pioebraukt pie servisa Biķernieku ielā... Viņiem ir laptops, bet nav programmas tam brīnumam...

11. Jūnijs 2007, 13:05

Man jau ar tikai universaalaa... neko dauc jau neraada.. bet mosh vismaz universaalo kljuudas kodu varees noteikt. Laiks gan tikai sanaaks uz nedeeljas beigaam...
Kur tieshi bikjernieku ielaa ir tas servis?

11. Jūnijs 2007, 13:10

[user]197422|Crash|[/user]Man jau ar tikai universaalaa... neko dauc jau neraada.. bet mosh vismaz universaalo kljuudas kodu varees noteikt. Laiks gan tikai sanaaks uz nedeeljas beigaam...
Kur tieshi bikjernieku ielaa ir tas servis?

Tas pie Statoila (iekšā pie siltumnīcām), Ulbrokas ielas krusts... Mēģināts nav zaudēts, varbūt Tava universālā ir citādāka ;)

11. Jūnijs 2007, 14:00

Varam meegjinaat, jaaskataas ar laikiem kaa sanaak.
Tēma slēgta