Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Šis raksts nav pesimistiem!!!!

04. Novembris 2006, 13:35

vajag pajautat V8 viniem US CARS kluba ir garaza ,, savejiem,, jauzin , ka vini atrisina finansu jautajumus . Protams neko sarezgitu taisit varbut nevar , bet nomainit gultni , radiatoru vai siksnu var ar savam rokam un nelielu instrumentu komplektu. ja katrs samestu pa 1 ls tik daudz jau sanaktu.

05. Novembris 2006, 16:36

[user]194876|grafs|[/user]vajag pajautat V8 viniem US CARS kluba ir garaza ,, savejiem,, jauzin , ka vini atrisina finansu jautajumus . Protams neko sarezgitu taisit varbut nevar , bet nomainit gultni , radiatoru vai siksnu var ar savam rokam un nelielu instrumentu komplektu. ja katrs samestu pa 1 ls tik daudz jau sanaktu.

ar vienu rubli līdzēts nebūs, bet pamatā ir telpas, visu pārējo var ``pieaudzēt``.

05. Novembris 2006, 18:10

Seit ir registejusies apm 900 lietotaji , pa rublim un normals instrumentu komplektssanaktu :lol: Tik kas notiks ja 15 cilvekiem vajadzes atslegu 14 -17 javelk serkocini. :x

05. Novembris 2006, 18:13

[user]194876|grafs|[/user]Seit ir registejusies apm 900 lietotaji , pa rublim un normals instrumentu komplektssanaktu :lol: Tik kas notiks ja 15 cilvekiem vajadzes atslegu 14 -17 javelk serkocini. :x

``grafs``, Tev telpas ir? Tās atslēdziņas gan jau izlozēs, vai kā, bet zem plikas debess :( ....

05. Novembris 2006, 18:20

Zeme man ir , pavasari planoju buvet garazu , sanaktu tads kolhoza varians visi sanak, pec 1 kastes gradiga sak kopigiem spekiem kautko kimeret :? Ir vairakas tadas garazas , reizem piebraucu , ir bedre, instrumenti , tada hobija pec un drugu pasedesanai.

05. Novembris 2006, 18:34

[user]194876|grafs|[/user]Zeme man ir , pavasari planoju buvet garazu , sanaktu tads kolhoza varians visi sanak, pec 1 kastes gradiga sak kopigiem spekiem kautko kimeret :? Ir vairakas tadas garazas , reizem piebraucu , ir bedre, instrumenti , tada hobija pec un drugu pasedesanai.

Kur tas ir?
Makšķerēšanai un a/m remomntam ir kaut kas kopīgs, nav daudz jāmāk-lej un dzer :lol: , bet ja nopietni, tad Tu mani (vismaz mani), ieintresēji.

05. Novembris 2006, 18:48

25 kilometri no Rigas. US cars klubam tada garaza ir vecmilgravi. Esmu tur bijis ciemos . Tur ara stav visadi autini restaurejami , kads kautko taisa , detalas kopa suta , jo sanak letak . Bija interesanti ka 7 cilveki meginaja palais vienu vecu pikapu , visi rikojas un priecajas ,ka viena komanda vai gimene , sirdslieta , vot ta luk :)

05. Novembris 2006, 19:01

[user]194876|grafs|[/user]25 kilometri no Rigas. US cars klubam tada garaza ir vecmilgravi. Esmu tur bijis ciemos . Tur ara stav visadi autini restaurejami , kads kautko taisa , detalas kopa suta , jo sanak letak . Bija interesanti ka 7 cilveki meginaja palais vienu vecu pikapu , visi rikojas un priecajas ,ka viena komanda vai gimene , sirdslieta , vot ta luk :)

A precīzāk var? (kaut uz pers. pastu)

05. Novembris 2006, 20:28

no kluba jau varētu savākties zināms kontinegts,kas tādu garāžu arī apmeklētu. Bet tur jābūt kam vairāk apakšā par klubu. Tur jābūt kā minimums draugu būšanai.
Un rēķinies, ka šādi remontēs auto tie, kam ir w123, w126 utml vecie vāģi. Citiem vajag garantiju utt.
Lai nu kā, esmu ar visām četrām par! Ja runa iet pa nopietno, tad aiciniet mani uz pārrunām :) Man patīk šāda tipa attieksme pret kapitālismu :evil:

06. Novembris 2006, 07:25

[user]540|RICHY|[/user]no kluba jau varētu savākties zināms kontinegts,kas tādu garāžu arī apmeklētu. Bet tur jābūt kam vairāk apakšā par klubu. Tur jābūt kā minimums draugu būšanai.
Un rēķinies, ka šādi remontēs auto tie, kam ir w123, w126 utml vecie vāģi. Citiem vajag garantiju utt.
Lai nu kā, esmu ar visām četrām par! Ja runa iet pa nopietno, tad aiciniet mani uz pārrunām :) Man patīk šāda tipa attieksme pret kapitālismu :evil:

``grafs``,kur Tu pazudi ar savām kordinātēm?
Tēma slēgta