Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 16:47

kapēc neizmēģinājis vismaz to ko tev ieteica?

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 16:50

Piemēram ko? es neesmu mehāniķis ka jēdzu tur no svecēm vai svečvadiem!
Ieteikums bija lai riktīgi izgasē lai tie sūdi kas sakrājušies izvācās, bet izgāsēt ta nesanāk rījās ciet!

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 16:52

met citu aķi iekšā.
Vajag tā pa druskam. Sākumā, lai prosta tukšgaitā darbojas. A pēc tam ar jūtiņām spiest.
nu a beigās jā, es spiedu līdz sarkanai zonai :D

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 16:55

nobendēs vēl manu QP aķi! :D
es jau spiedu ar jūtām bet kaut mazliet vairāk iedod šim uzreiz trūkst elpa(rīstās) :S

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 16:56

Pietiktu arī jā būtu atstājis darboties, jo viens no minējumiem ir mitrums visos kontaktos. Atliek sasniegt 80-90 grādu temperatūru un gaidīt, kad tā izžāvēs visu pārējo. Es tak teicu, ka reiz pārcentos ar motora mazgāšanu, auto vispār kļuva uz 3 dienām nekustināms. Pažuva dabīgi, pēc tam kādu stundu spiedu darboties tāpat un viss bija ideāli. Kad ar pusžuvušu mēģināju braukt -- slāpa nost un nebija iedarbināms tieši kā raksti! Ja slinkums līst visos kontaktos pašam, tad izžāvē un tad jau vēlāk manīsi, kura/-as detaļas bija pie vainas. Varēsi servisam atdot.

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 17:00

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Piemēram ko? es neesmu mehāniķis ka jēdzu tur no svecēm vai svečvadiem!
Ieteikums bija lai riktīgi izgasē lai tie sūdi kas sakrājušies izvācās, bet izgāsēt ta nesanāk rījās ciet!

īpaši lielu gudrību nevajag lai izslaucītu sadalītāja vāku...

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 17:03

O.k uzlādēs aķi, tad atstās lai padarbojas kādu laiku!

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 17:41

Manam W124 bija tas pats. Kā nebrauc, tā čau...
Viņš ļoti cimperlīgs palika. Kā mitrāka diena, tā figu, neiet vispār. Pieliec ātri, bet kā uzsilst, tā raustās un slāpst nost, ka vispār uz priekš netiek. Kā ielieku D, tā bija D :D. Uz atpakaļu gāja, ja kas... uz priekšu nekādi.

Sausajās dienās varēja pabraukt tīri labi. Vienā no tādām arī aizbraucu uz vienu savu servi.... Tur sataisīja tā, ka dažs labs uzreiz sagribēja nopirkt :whistle:

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 17:45

Sauc servisu! :)

Vajag labu servisu!

05. Marts 2008, 18:26

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Sauc servisu! :)

Tas būs Rīgā, Jūrkalnes ielā 11. Sanāk blakus Vinsam.
Vilksi uz Rīgu?
Tēma slēgta