Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

"Vinss", SIA, Autoserviss

14. Februāris 2008, 12:56

Nu tūlīt jau būs - autotirgus brūk utt.

Kā saka kredīti izsmelti un cilvēki sāks ŗēķināt un domāt vai man tās durvis vajag vai braukšu ar iebuktētām. Tā sacīt dzīvē daudz nekas no tā nemainās..:)

Ģengi utrom stuļja večerom laiki aizies.

Pats te attīstu vienu biznesu grieķijā patlaban. Tur, lai gan dienvidu valsts/mentalitāte, ir cita attieksme pavisam.

Ja tu par kaut ko samaksā, jūtama tāda pateicības attieksme.

Viens grieķis ar ko man tur kontakti, nupat uzcēlis jaunu ražotni... nu šim tur jaudīgs bizness eksports un vietējais tirgus, apgrozījums vairāki miljoni gadā bet pats braukā ar bmw huļiganku. Es pat nejautāju kāpēc negrib ko labāku, tur tā nav pieņemts. Zīmulēšanās praktiski nekāda.

14. Februāris 2008, 12:59

P.S. Biju izbrīnīts, ka norēķini starp busines to business firmām šiem notiek 1x gadā pierms ziemasvētkiem.
Dzīvo bez stresa acīmredzot..

14. Februāris 2008, 13:01

Vinsā nesmu bijis, bet varu droši teikt, ka katrā kantorī pastāv -``cilvēka faktors`` ;)
Vienam, no rīta, sētnieks uzslaucījis virsū suņa kaku, otram, sieva neiedeva, trešam, vecs piens laduskapī trāpījies.... :whistle: Tā būs vienmēr, būs laba, būs slikta atsauksme....
Citi teiksim lamā MB busu, es nevaru neko sliktu teikt....
Citi slavē Domeniks, es tam kantorim eju ar līkumu...
Tā viņš ir. :)

14. Februāris 2008, 13:06

kur tas Vinss isti atrodas?

14. Februāris 2008, 13:09

Gramzdas ielā, Zolitudee...

14. Februāris 2008, 13:12

tasir tur kur pari tramvaja sliedem jabrauc

14. Februāris 2008, 13:13

tas ir blakus Zolitūdes stacijai, kur lai iebrauktu iekšā pa bedrainu ceļu gar vilciena sliedēm jābrauc.

14. Februāris 2008, 13:15

[user]192964|jurrus|[/user]pag, a kāpēc jābrauc uz to servisu? tur ir kaut kas savādāks nekā citur (neesmu tur bijis)? principā, ja gribās to servisa līmeni, jabrauc uz domeniku :)

tur pārsvarā var dabūt gatavu to, ko nedarīs Domeniksā utt.

Bez šaubām, cits līmenis.

14. Februāris 2008, 13:16

[user]162972|aldjuha|[/user]P.S. Biju izbrīnīts, ka norēķini starp busines to business firmām šiem notiek 1x gadā pierms ziemasvētkiem.
Dzīvo bez stresa acīmredzot..

opā....

14. Februāris 2008, 13:17

ir buts tur gan w124 laika un w140 laika, dalas pirktas, normals veikals-srots, ja pats zini ko gribi, tad bus oki, bet ja ne un prasi kaut kadus stulbus jautajumus tas jebkuru tracina, tad ir vieglak pateikt ka nav un viss
Tēma slēgta