Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Gensek, спасибо

02. Februāris 2007, 09:45

29176699 Dmitrijs

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 17:30

ne budu osobo vdavatsa v podrobnosti, no serviss , chestno govorja razocharoval :?

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 17:33

...a pochemu ??

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 18:05

otnoshenie kollektiva, razvod na remont ( srazu zhe proverilsja v dvuh drugih servissah i skazali, chto s etim vse idealjno ).

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 18:34

cik meistaru tik viedoklju!
:!
es savu auto laboju pats,ja kko nevaru salabot tad nonjemu detalju,aiznesu meistaram un pasaku kas jadara piem: vai nevaretu šai detaljai nomainit to un to
ja man sak prasit kas par vainu tad pasaku ka nav vinja darishana-es samaksashu,lai salabo ja var.Ja man sak barstit ieteikumus un teikt ka pie šis problemas vainigs tas un tas nevis šis,tad parprasu vai salabos ja ne tad visu labu un aiziešu tur kur salabos bez liekiem jautajumiem. Nekadam diagnostikam ari neticu,ja auto ir pavecs - ir bijusi slikta pieredze ar vairakiem auto ka diagnostika pasaka ka vainigs tas un tas a beigas izradas ka pie vainas kkas cits
Tapec miiljie biedri nevajag pukoties ja kads meistars pasaka cupa ir kkadas sprauslas a pie vainas ir kkads vaarsts.neviens cilveks neredz cauri bleķiem un gumijam kas par vainu tikai tad kad vinjam pasaka "ziniet tas dzineejs kka jokaini uzvedaas" iemesli var but daudz meistars pasaka tikai vienu no visiem - iespejams izplatitako.
nekas nav mūžigs un nesalaužams:)
Paldies Biedri!

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 18:37

pilnīgi piekrītu! ja ko gribi izdarīt labi,tad izdari pats! Kaut kas no Actekiem laikam!? :D

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 18:38

[user]135967|wasgo|lincis[/user]pilnīgi piekrītu! ja ko gribi izdarīt labi,tad izdari pats! Kaut kas no Actekiem laikam!? :D

Apmēram..., tā... :D

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 21:57

Man atkal nepatiik, ka jaagaida nedeeljas 2 vai 3 :(

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 22:02

nu... pavisam vienkarshi... jo labaks meistars... jo garaka rinda! :D

Gensek, спасибо

23. Augusts 2007, 23:47

nepiekritu šim apgalvojumam jo:
-iespējams ka meistars "X" labo konkreto auto "Y" jau sen un zin ko ir labojis un ko nav tapec auto ipašniekam nav jasatraucas par to kas varetu but un kas ne jo "X" jau zin katru "Y" uzgriezni
-citos servisos ir tadas pašas rindas jo katrs doma ka viņa meistars ir labakais
-zemas cenas
-meistars ir auto ipašnieka paziņa
nu karoče ta varetu turpināt bezgaligi
secinajums,ja pie servisa stāv rinda ar 40 auto un vel pilna stavlaukums tas nenozime ka viņš ir vis labākais
Tēma slēgta