Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 08:57

Es te pakonsultējos ar dažiem speciālistiem un šie saka, ka 3.0 litru motoram tā zonde nemaz nav vajadzīga. Saka, ka pat speciāli ņem nost to zondi lai autiņš labāk ietu. Vakar pēc zondes atvienošanas es pamaniju, ka tiešām autiņš sāk labāk iet. Pēc nedēļas novērtēšu, kas tur ir ar degvielas patēriņa. Speciālisti saka, ka patēriņš nepalielināsies, bet iespējams pat samazināsies. :)

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 09:04

Nu, es arī tur daudz naudas atstāju, bet man nekādu pretenziju nav. Normāli atklāja vairākas problēmas un samainīja ar labām detaļām...
Gadu jau braucu un par to nekādu sūdzību.
Redzēju gan, ka ar vienu 88.g BMW šiem tur negāja īpaši labi, bet tas izskatījās bija samuģīts riktīgi jau iepriekš kādā šķūnīti. ķaut kas noteikti tai mašīnai vispār trūka.

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 09:12

Nu es jau teicu, ka var braukt bez - pats nobraukāju kādus 700km. Patēriņš mazs, man likās mazāks nekā ar.
BET :( motors neuzvedas kā vajag. Es to labi izjutu - brīvgaitā ņem un noslāpst - piem. pie sarkanās gaismas. Citreiz jauda arī nav laba. Brīžiem gāja lopā, brīžiem atkal ne. Turklāt, ja jau Daimler Benz ir uzlikuši to zondi, tad kaut kāda nozīme tai ir, ne? :whistle:

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 09:30

Zonde ir uzlikta tikai izplūdes gāzu mērīšanai un signālu sūtīšanai uz degvieles padeves bloku, lai tas jauc degvielas maisijumu(Gaiss + benziins) pareizajās proporcijās. Bet ja nav tās zondes, tad degviela jaucās tādās proporcijās, kādās tā ir paredzēta default. :scratchchin:
Nu man pagaidām nekas neslāpst. ;) Motors darbojās labi, man laikam ir pareizi tukšgaita noregulēta. 8)
Šodien braucu uz SKATI. Ceru, ka iziešu. :rock:

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 09:47

Iziesi :) Par to nebaidies. Šiem jau interesē cipars, bet to var dabūt bez zondes ļoti labu.

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 09:51

[user]473|Janka|[/user]Zonde ir uzlikta tikai izplūdes gāzu mērīšanai un signālu sūtīšanai

tikai? :) vai tad tā nav svarīga funkcija?
Piemēram, tu nopērc digitalo kameru pa 300ls un bildē tikai auto režīmā... :headbang:

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 16:57

Ura, es varu uzgavilēt!
Šodien izgāju skati, viss pa nullēm, izņemot pie karozijas iesprauda vieninieku, bet tas tā. Nebiju gaidijis no sava `86. gada drauga tādus rezultātus.

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 16:59

P.S.
Tieši 20km no teh. apskates vietas man uzgriezās 300tasi tūkstotis. šodien mašīnai svētki :drink:

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 17:01

[user]1270|Araabs|[/user]Ura, es varu uzgavilēt!
Šodien izgāju skati, viss pa nullēm, izņemot pie karozijas iesprauda vieninieku, bet tas tā. Nebiju gaidijis no sava `86. gada drauga tādus rezultātus.

Nu, cik zinu, šie bez skatīšanās rūsai ievelk 1 mašīnām, kas vecākas par kaut kādiem x gadiem, t.sk. tikko restaurētām bez mazākā rūsas pleķīša. Tas ar domu, ka kaut kur pa vidu, kas var būt parūsējis, piemēram, izpūtēja stiprinājuma skrūve... Tā kā kopumā apsveicu ar ideāli izietu apskati!

Uz skati un CO

30. Jūnijs 2004, 17:21

man arī ievilka to 1 kaut arī rūsas nav nekur. Es domāju par to, ka reduktors tecēja, jo tas arī iet zem virsbūves. tur pat kur rūsa.
Tēma slēgta