Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 11:13

230.tais un 124 Coupe.

es neņemtu, ja nu vienīgi atkal E 220 Coupe, kas ir bik jaunāks motors.

maz ekstru parasti, reti ir āda, bieži špricei problēmas. Bet nu protams, ja gadās Bumbastic piedāvājums, tad jau jāņem ciet, ja vien kārba nevelkas pa zemi līdzi un rūsas pulverītis neizdaiļo katru parkošanās vietu.

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 14:08

[user]203592|the_jok3rz|[/user]Liekas ka šis nav īsti gribētājs kautko pirkt, tik tā sapņo!

jaa tapec ka negribu tevis piedavato CE 300 uzreiz esmu sapņotājs?:D

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 15:02

[user]600231|Kriksis|[/user]
[user]203592|the_jok3rz|[/user]Liekas ka šis nav īsti gribētājs kautko pirkt, tik tā sapņo!

Tapēc ka Tu pats neapjēdz ko Tu gribi!
Pagaidām neinteresē, nez kad tad interesēs, kad naudu būsi sakrājis? Tad varbūt tad arī sāc domāt par auto! ja Tu domā ka pa 1000Eur dabūsi labu qp, tad vari par to aizmirst!

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 15:03

[user]2|SZ|[/user]230.tais un 124 Coupe.

es neņemtu, ja nu vienīgi atkal E 220 Coupe, kas ir bik jaunāks motors.

maz ekstru parasti, reti ir āda, bieži špricei problēmas. Bet nu protams, ja gadās Bumbastic piedāvājums, tad jau jāņem ciet, ja vien kārba nevelkas pa zemi līdzi un rūsas pulverītis neizdaiļo katru parkošanās vietu.

atbalstu SZ - 2.0 vai 2.2 16v būs pilnīgi ok.

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 18:07

[user]203592|the_jok3rz|[/user]

Pagaidām neinteresē, nez kad tad interesēs, kad naudu būsi sakrājis? Tad varbūt tad arī sāc domāt par auto! ja Tu domā ka pa 1000Eur dabūsi labu qp, tad vari par to aizmirst!

:DD Tu nēsi nedaudz skumjš čali? Braukt man virsu pilnīgā bezsakarā par to ka es palūdzu citu viedokli?:D Un kur Tu izrāvi 1000Eur?:D

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 18:21

Neņem pierē Kriksi. Te ir pārāk daudz sapņotāju te par G, te S, te vispār nezin ko grib t.i. pasapņo pāris dienas forumā uzcepot jaunu topiku un pietiek. No pirmās lapas strādā meklētājs kur var atrast nepieciešamo- te ir daudz QP lietotāju. Stulbi ir tas, ka katrs kurš iedomājas varētu jaunu auto, ceļ jaunu topiku, bet iepriekš tas 100 reizes aprunāts un šo auto īpašniekiem atkal jāstāsta tas pats.
Neesi slinks - pameklē

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 19:05

kush karstasinigie... :lol:

Kriksi, cik esi planojis teret $ ?

un cik varesi atljauties ikdienas-ikmenesha 4 ko veltit lietotai automashinai ?

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 19:56

[user]203592|the_jok3rz|[/user]
[user]600231|Kriksis|[/user][quote][user]203592|the_jok3rz|[/user]Liekas ka šis nav īsti gribētājs kautko pirkt, tik tā sapņo!

:DD Tu nēsi nedaudz skumjš čali? Braukt man virsu pilnīgā bezsakarā par to ka es palūdzu citu viedokli?:D Un kur Tu izrāvi 1000Eur?:D[/quote]
ņirga nāk par tevi čali! :lol:

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 20:02

ar ugunsdzēsējiem nejoko

Pirmais auto - mercedes.

29. Oktobris 2008, 20:08

[user]600231|Kriksis|Pirmais auto - mercedes.[/user]Sveiki, vēlējos uzzināt citu domas un ieteikumus sakarā ar mercedes auto. Tātad esmu nolēmis kā pirmo auto iegādāt mercedes kupeju, līdz šim brīdim visvarāk acīs ir iekrituši 90 gadu 230
Kādi ir Jūsu ieteikumi, domas sakarā ar šo auto? Cik aptuveni izmaksā apkopa, detaļas un remonts?

Paldies. :)

labi!

mašīna smuka un tā..ērta, sānu logi forši veras visi vaļā
kas pērc skaties, lai visi 4 logi elektrisie un strādā.
skaties lai jostu padevēji darbojas
pārbaudi pilnīgi visu aprīkojumu vai tas darbojaa. kā RICHY teica, ja pārdevējs saka ka nedarbojas bet var sataisīt, sūti dillēs, tas viss maksā bargu naudu!
apkopi rēķini apmēram min300 un ++ Ls gadā. 300, ja tiešām labs patrāpās!
rēķini riepas eļļas logu šķidrumi un visādas dilstošās daļas, tas ir ja nekas nesalūzt pa gadu tad būs tie 300ls
pluss pierēķini apdrošināšanas.
Mašīna laba. Pirms pirkt kār`tigi pārbaudi, labāk jau aizved uz diagnostiku, nenožēlo 60ls
Tēma slēgta