Citēt:
[user]8980|Bismarks|[/user]Sorry ,neizlasīju visu par ko Jūs te runājat ,bet w124 tiešām likās klusāks ,izturīgāks un t.t. ,jo pašam bija 2 gab ,atkārtošos vēlreiz ,gandrīz 3 gadi atpakaļ nopirku savu par 13500 eironaudām ,tajā laikā varēja līdzīgu dabūt pa 9500-11000 ,meklēju ilgi un dikti,aplūkojot gan sedanus ,gan T vāģus ,odometrs rādīja 167000km ,rakājoties pa bardačoku atradu Vācu TO mērījumu čeku uz dūmainību ,hop --2002 gadā 199000km ,veicu aritmētiskus aprēķinus ,nu jā -100000 toč ir nogriezti, bet daudz nestresoju ,mainu tik eļļu ,filtrus un ,re, šonedēļ pats esmu piebeidzis 100000km gandrīz 3 gadu laikā,jā ,rūsa šur ,tur lien , apakšā vajadzētu atjaunot smāķi , ir aizdomas ,ka stūres reika jāstiep būs uz remontu ,taču tas viss sūds ,un to es saprotu ,jo pēdējā laikā mēdzu braukt ar čoma auto(čoms Īrijā ,auto Golfs 2 dīzelis ar turbo) Golfs nav slikts auto ,taču....Vispār mans penteris ir uz to tendēts,ka var uzrauties uz sūdu , taksi un Lietuvā saliktu trejmašīnu ,un var paveikties...
Viss ir pareizi.Laba auto nopirksana ir tiraa laimes spele.Kadam veicas,kadam nee.Bet ir jariskee....