Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Gensek, спасибо

09. Decembris 2004, 18:01

Mani gan vienreiz (šogad pavasarī) tajā servisā apčakarēja, biju piebraucis lai paskatās kas par lietu, jo raustījās motors. Nu tur viens dūšīgs puisis nopietnu seju stāstīja, ka apmēram vaina zināma, lai tik atstājot , viss būšot čiki-čiki. Vakarā saņēmu autiņu, puisis klārēja, ka bez maz visu iešprici izjaucis un sprauslas iztīrijis utt. Par to visu paprasīja 15 naudiņas, taču jau nākamajā dienā viss sākās no gala. Nospļāvos un dzinu uz citu servisu, tur vismaz atrada pareizo vainu (ne vārsti, ne sprauslas nebija vainīgas) -gāzes reduktoram bija pakaltušas membrānas un tukšgaitā tās vairs nepildīja savu f-ciju. Lūk tādi tur speciālisti ganās, ibio. :x

Gensek, спасибо

09. Decembris 2004, 18:07

[user]21237|Alis|[/user]Mani gan vienreiz (šogad pavasarī) tajā servisā apčakarēja, biju piebraucis lai paskatās kas par lietu, jo raustījās motors. Nu tur viens dūšīgs puisis nopietnu seju stāstīja, ka apmēram vaina zināma, lai tik atstājot , viss būšot čiki-čiki. Vakarā saņēmu autiņu, puisis klārēja, ka bez maz visu iešprici izjaucis un sprauslas iztīrijis utt. Par to visu paprasīja 15 naudiņas, taču jau nākamajā dienā viss sākās no gala. Nospļāvos un dzinu uz citu servisu, tur vismaz atrada pareizo vainu (ne vārsti, ne sprauslas nebija vainīgas) -gāzes reduktoram bija pakaltušas membrānas un tukšgaitā tās vairs nepildīja savu f-ciju. Lūk tādi tur speciālisti ganās, ibio. :x

nu nezinu gan , vecais, man tur vienmer viss bija shtokos...... :cry:

Gensek, спасибо

09. Decembris 2004, 18:16

[user]21237|Alis|[/user]Nospļāvos un dzinu uz citu servisu

Tur jau arī bija tava kļūda. Atbrauktu tu tur otrreiz, gan jau tew visu būtu sataisijuši kā nākas.

Gensek, спасибо

26. Maijs 2005, 16:18

v etom razdele prinjato hvalitj masterov servisa Taxi radio plus.

Ja ne budu originalnishatj, a prosto pohvalju.

Pomenjali podushki kreplenija dvigla. za 15minut. po limonadnomu tarifu. v udobnoje dlja klienta vremja. jeshe i obuchili rabote s kompjuterom bortovih sistem c-klassa. afigetj :-)
horoshij klient-dovolnij klient!

vopshem polnij, ne pobojusj etogo slova, respekt :-)

PS
Taxi ponjatno, no prichem tut radio i tem boleje Plus, zagdka :-) prjam kak operacija "ы" :-)

Gensek, спасибо

26. Maijs 2005, 16:41

Nu, man gan aizdomas par vienu brāķi, bet, kamēr nenoskaidrošu visu līdz galam, neko neteikšu. Viens gan skaidrs, nesen te paniski meklēju reduktoru, bet reduktors tiešām nebija pie vainas, 230`000 km tomēr nav nekas. Ir jau tam arī sava pozitīvā puse -- nesaka, ka tie nieki, kam nav jāpievērš uzmanība, bet pēc tam paliec uz ceļa... Šajā gadījumā gan tiešām tika apsvērta jauna reduktora iegāde (~600 Ls droši salasītos...), ļoti muļķīgi būtu to nopirkt, lai paturētu plauktā...

Gensek, спасибо

26. Maijs 2005, 19:22

[user]374|Eximer|[/user]v etom razdele prinjato hvalitj masterov servisa Taxi radio plus.

Ja ne budu originalnishatj, a prosto pohvalju.

Pomenjali podushki kreplenija dvigla. za 15minut. po limonadnomu tarifu. v udobnoje dlja klienta vremja. jeshe i obuchili rabote s kompjuterom bortovih sistem c-klassa. afigetj :-)
horoshij klient-dovolnij klient!

vopshem polnij, ne pobojusj etogo slova, respekt :-)

PS
Taxi ponjatno, no prichem tut radio i tem boleje Plus, zagdka :-) prjam kak operacija "ы" :-)

Nu par tiem izdevīgiem laikiem klientiem - negribu piekrist. Es reāli varu aizbraukt uz servisu tikai sestdienās, a tad pie GenSek nevar tikt...

Gensek, спасибо

26. Jūlijs 2005, 20:38

paldies GenSekama un vinja meistariem ka dabuja pie dziiviibas w124 8)

Gensek, спасибо

01. Februāris 2006, 14:24

Vai kads var pateikt tel.nr?

Gensek, спасибо

01. Februāris 2007, 22:09

pamēģini nosūtīt PM

Gensek, спасибо

01. Februāris 2007, 22:12

столько отзывов и не одного коментария самого Димы аКа Генсека :D
Tēma slēgta