Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 14:38

[user]379|Mizx|[/user]Ja Bosch, tad iesaku vienkārši sperties pie to pārstāvjiem, piemēram, Rolis

:iagree: Gan jau ka tā zonde arī nāk no līdzīgiem ceļiem, bet klāt pieskaitās "ceļa izdevumi" līdz servim.

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 16:43

A kurš var pateikt kādi dačiki (piem. lambda zonde utt.) ir turbodizeļiem un kādā veidā var nodiagnosticēt visu to dačiku darbību????? :whistle: :whistle: :whistle:

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 16:49

[user]473|Janka|[/user] Gribēju pie viņiem vēl klučus nomaiņit, bet viņiem cenas ir augstākas nekā Dominikā. 11Ls par priekšējo kluču nomaiņu. :x

Nu vispār ir pa daudz tas 11ls par klučiem. Man samainīja priekšējos klučus kopā ar diskiem pa 15ls.

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 16:50

[user]377|skeram|[/user]A kurš var pateikt kādi dačiki (piem. lambda zonde utt.) ir turbodizeļiem un kādā veidā var nodiagnosticēt visu to dačiku darbību?????

pie kompja klāt un viss redzams. Domenikā var arī - kādu stundu jau prasīs :whistle:

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 17:01

GenSek,
A u tjebja v servise jestj takoj komp. na kotorom mozna proveritj rabotu vsej elektroniki???

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 17:05

paga tauta, es kad savam klučus mainīj- samaksāju ls 21 par visu kopā..tagad pasakat man kāds-tas daudz vai maz? :(

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 17:12

[user]2|SuperZigs|?????[/user]paga tauta, es kad savam klučus mainīj- samaksāju ls 21 par visu kopā..tagad pasakat man kāds-tas daudz vai maz? :(

Pakaļgala kluči + darbs W123 kaut kad ziemas sākumā izmaksāja 20Ls... ja nemaldos... Bet tas serviss kopumā bija aizdomīgs...

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 17:15

bet nu tagad es tos priekšas klučus pats mainītu- kad redzēju, kā to dara- diezgan vienkārši..... :D

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 17:24

Es vakar atdevu 27,50 par visiem klučiem(4 riepām) un darbu. Tākā sanāk diezgan lēti, kaut gan ja visu darītu patz būtu kādi 19Ls.
Zondi man tajā Agg servītī pa kādiem 70 Ls piedāvāja (viņi ir Bosch pārstāvji). Es tikko atcerējos, ka man ir kaut kādi gali razerves daļu vairumtirzniecībā. Rīt braucu pie viņiem un mēģināšu pa lēto dabūt to Lamda zondi. 8)

Uz skati un CO

29. Jūnijs 2004, 22:13

Es jau neko, es tikai pabrīdinu. :ninja:
Sen atpakaļ, kad vēl braukāju ar essīti, man vajadzēja nomainīt temperatūras datčiku, pa ceļam sanāca AGG. Šie pa 2Ls solija nomainīt. Viss jau būtu labi, bet tie āmurgalvas paņēma un viņu nolauza un paprasija 35Ls par to, lai viņu vispār tikai ārā dabūtu. Aizbraucu uz Ķīpsalas servi un tur viens vīruks ar viltīgiem paņēmieniem pa 5Ls izķēksēja un nomainija.Tāda vot mana pieredze.
Nesen draugs tur ielidoja uz 80Ls un tā arī neko nesataisija, bet es taču viņu brīdināju, un ne tikai es. Man ir vēl viens paziņa, kas turpat ir ieberzies.
Bet cerēsim jau uz to labāko :D
Tēma slēgta