Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Šis raksts nav pesimistiem!!!!

16. Jūlijs 2006, 07:16

Ir rakstīts - vajag atlaides... ,kur varētu remontēties.., kur var izdarīt šito...., to...,.... . :?
Es domāju, ka vajag ``uztaisīt savu``-MB kluba servisu. No savas pieredzes zinu, ka jebkuram kantorim ir vieglāk iedot atlaidi juridiskai personai, nevis fiziskai, pat bez ``līguma apakšā``.

Galvenais, manā skatījumā, ir telpas par saprātīgu cenu! Forumā lasīju par ``gudrām galvām``, un ``zelta rokām`` ..., lūk arī darba spēks!?!? :)
Protams, ja grib to zem MB club ``karoga``, vajag lai kluba valde šo te visu akceptē....., ja ne - var jau arī citu SIA, MIA.... reģistrēt.Cik tur tā darba! Nu kas i ko?

Kā vēsta sena tautas paruna - lai ievāktu SAVU ābolu ražu, no sākuma ir jāiestāda SAVA ābele. ;)

Vēl viena - zem guļoša akmens , ūdens netek :)

16. Jūlijs 2006, 13:19

Es par 100% PAR!!!!!!!!!!

16. Jūlijs 2006, 15:13

:iagree:

16. Jūlijs 2006, 19:09

nezinu cik,ko un kā,bet ar Last2 vajag par šo tēmu parunāties.
Cik saprotu,tad viņš kaut ko mēģina uzbūvēt :whistle:

16. Jūlijs 2006, 19:18

mja, es jau ar neatteiktos no iespējas normāli un bez nolūka nokāst piķi apkalpot savu a/m.....

16. Jūlijs 2006, 20:36

Смешно...

16. Jūlijs 2006, 20:42

Neesmu biedrs, bet Jūs viens-otrs esat. Varbūt sāksim ar to, ko saka par to MB Club? Cik saprotu, viena daļa - ``kuģo``.
Paralēli protams, jāmeklē telpas. Ir kādi varianti-labā vietā, lai tautai (lielākai daļai) nebūtu tālu, un par īres cenu, kas nespiestu savukārt celt darba izmaksas? Varbūt kādam ir veca rūpnīca īpašumā? :whistle: Vai kāda `` kaput serviss`` vietā, lai būtu jau kāds pacēlājs, apsilde.....

16. Jūlijs 2006, 20:57

[user]373|GenSek|[/user]??????...

un? tas ir viss ko vari pateikt?

16. Jūlijs 2006, 21:01

bilo bi konechno neploha , no ja udmaju u nas nepoluchitsja

16. Jūlijs 2006, 21:20

Kas ir pirmām kārtām nepieciešams lai putns sāktu lidot? :whistle:

Pareizā atbilde: VĒLME lidot! :)
Tēma slēgta