Atsauksmes, ieteikumi, cenas, kontaktinformācija ...
Tēma slēgta

Kur labāk?

16. Septembris 2011, 12:32

Palasīju iepriekšējos topikus, nopratu, ka ar MB ņemas Volodja, pie Spilves lidostas, Vinss, Mbest utml. Zvanīju Volodjam. Viņš pats nebūšot labu laiku, tāpēc ieteica kādu Arkādiju, kurš, kā es sapratu, darbojas Vinsā. Bet uz to kantori man pēc visām atsauksmēm nepavisam negribas doties. Domenikss - esmu to apmeklējusi, bet šis nebūs tas gadījums. Auto W163 pirms feislifta.

Tātad ir jāmaina/jālabo galvenais ABS sūknis; /šo labāk ir lietotu nopirkt vai remontēt esošo?/
klemmējas panorāmas lūka;
kaut kāda iemesla auto brauc kā servisa režīmā - lēni un prātīgi uzņem ātrumu, apgriezienus neceļ virs 2tk ar astīti..

Varbūt kāds var pateikt Spilves lidostas servisa kontaktus? Vai varbūt iesakāt pavisam ko citu?

iepriekš paldies :)

Kur labāk?

16. Septembris 2011, 12:35

Vinssu un Volodjas (?) nezinu, pats esmu remontējies MBestā- esmu apmierināts ar servisu un pakalpojumu.

Kur labāk?

16. Septembris 2011, 13:22

Ja tas ir tas Arkādijs, par kuru zinu es, tad viņš nedarbojas Vinsā. Tas Arkādijs darbojas pats savā mājā.
Uz Vinsu nevaru ne īsti ieteikt braukt, ne īsti neieteikt.
Es pats tur nerādos, jo man ir Volodja. Ja nebūtu Volodjas, tad brauktu uz Taxi Radio+.

Kur labāk?

30. Septembris 2011, 12:32

MBest neplēš deviņas ādas?

Kur labāk?

30. Septembris 2011, 12:48

Stipri relatīvs termins. Jāatcerās arī, ka nekad lēti nebūs kvalitatīvi.
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 30. Septembris 2011, 12:48, kopā labots 1 reizi.

Kur labāk?

30. Septembris 2011, 13:58

30 September 2011 13:48:01 Tomzs rakstīja:
Jāatcerās arī, ka nekad lēti nebūs kvalitatīvi.

Vispārējā gadījumā jā.
Tikai Latvijā daudzās vietās pat šodienas semi-krīzes apstākļos ir novērota īstermiņa domāšana. Pakalpojumu sniedzējs labprāt noplēsīs klientam vairāk šodien un nedomās par to, ka rīt viņam arī gribēsies ēst, bet klients ar noplēstu ādu vairs tajā vietā neatgriezīsies un draugiem neieteiks. Tā pamazām arī "biznesiņi" aiziet uz grunti, un tad cilvēki vaino krīzi un valsti. Bet neredz, ka galvenokārt paši ir vainīgi pie tā, ka viņiem neiet. Tāpēc pilnīgi normāls jautājums.

Kur labāk?

07. Oktobris 2011, 18:57

Gde v Rige zavtra okolo 15.00 možno prodiagnostirovatj W 124?

Kur labāk?

07. Oktobris 2011, 19:14

в личку!

Kur labāk?

07. Oktobris 2011, 19:40

07 October 2011 19:57:03 vabo rakstīja:
Gde v Rige zavtra okolo 15.00 možno prodiagnostirovatj W 124?

Sazvani Danielu, lai sarunā ;)
Tēma slēgta